recent
Güncel Haberler

Battlefield 2042 Baş Tasarımcısını Kaybetti

Ana Sayfa
Battlefield 2042 Baş Tasarımcısını Kaybetti

Baş tasarımcı Fawzi Mesmar, Battlefield 2042'nin geliştirilmesinden sorumlu ekibe gönderdiği bir e-postada oyunun çıkışından bir hafta sonra ayrılacağını duyurdu.

Video Games Chronicle'daki bilgilere göre, bu adam 2019'dan beri Battlefield ve Star Wars: Battlefront serilerinde DICE'da bu pozisyonda bulunuyordu.

Bugün Battlefield 2042 ekibinin bir üyesi ayrıldıklarını duyuracak. Fawzi Mesmar, DICE'a katılmadan önce Studio King'de (Candy Crush) Direktör olarak görev yapmıştı.

Bu ayrılma İsveçli stüdyoya bir e-posta yoluyla bildirildi: 

"Galaksideki en iyi tasarım ekibinde hizmet vermek gerçek bir zevkti. Yaptığınız iş bana her gün ilham vermeye devam ediyor. Bana biraz inandığınız için teşekkür ederim, umarım sizi hayal kırıklığına uğratmamışımdır”.

Fawzi Mesmar gerçekten de e-postasına şöyle devam ediyor: 

“Battlefield 2042'nin çıkışını bekleme cömertliğine sahip başka bir şirketten ayrıca Stockholm'de reddedemeyeceğim bir teklif aldım. bu tarihi dönüm noktası için ekiple birlikte orada olun ”. 

Bir Electronic Arts temsilcisi, VGC'ye göre kariyerinde en iyi şanslar dileyerek ayrıldığını doğruladı. 26 Kasım'da boşalan görevin yerine henüz bir isim açıklanmadı.

 

Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent