recent
Güncel Haberler

The Boys 4. Sezon: Yeni Fragman Heyecan Yarattı, Büyük Çarpışmalar Geliyor!

Ana Sayfa
The Boys 4. Sezon: Yeni Fragman Heyecan Yarattı, Büyük Çarpışmalar Geliyor!

The Boys'un 4. sezonu hızla yaklaşıyor ve Prime Video, izleyicileri daha da heyecanlandırmak için iletişim oyununu güçlendiriyor. İlk fragmanıyla umut vadeden ve bir o kadar da kanlı sahneler sunan Amazon'un SVOD platformu, şimdi de diziden alıntılar paylaşıyor. Bu sezonun oldukça sert geçeceği ve karakterlerin büyük mücadelelere sahne olacağı kesin.

The Boys'un 4. sezonundan yeni bir kesit

Üçüncü sezonun yoğunluğu ve The Boys'un 4. sezonu için kilit öneme sahip kanonik spin-off dizisi Gen V'in 1. sezonunun ardından, dizinin çıtası oldukça yüksek. Ancak şu ana kadar gördüklerimiz oldukça etkileyici. Tüm ana kadro geri dönüyor, bazı yeni yüzler de diziye katılıyor ve iki büyük karşıt karakterimiz, Kasap ve Homelander, bir kez daha karşı karşıya geliyor. 

4. sezondan gelen bu yeni gergin bölüm, Kasap'ın oğluyla yollarının Homelander'ın ellerinde kesiştiğini gösteriyor. Homelander bir kez daha ona akıl vermeye çalışıyor, ancak genç çocuk pek de anlayışlı değil. Doğal olarak, biraz (çok) kaybolmuş durumda. Homelander'ın her sahneye girişinde gerilim doruk noktasına ulaşıyor.

Butcher, bir kez daha intikam almak ve eski sevgilisinin oğlunu kurtarmak için elinden geleni yapacaktır ve Homelander'a karşı mücadele kaçınılmaz görünüyor. Merakla beklenen ve Prime Video'yu adeta ateşe verecek olan The Boys'un 4. sezonunun ilk bölümleri 13 Haziran'da izleyiciyle buluşacak. Beklenen tarih belli, cevabı almak için sabırsızlanıyoruz!

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent