recent
Güncel Haberler

Arcane'in 2. Sezonundan Yepyeni Görseller Geldi!

Ana Sayfa
Arcane'in 2. Sezonundan Yepyeni Görseller Geldi!

Arcane'in 2. sezonu hızla yaklaşıyor! Netflix ve Riot Games, bu yılın sonunda Vi ve artık düşmanı olan kız kardeşi Jinx'in (kötü) maceralarının devamını görmek için bizi sabırsızlandırıyor. İlk sezonun büyük başarısı ve popülerliğinin ardından, Fortiche stüdyosu bu ikinci bölüm için büyük bir beklentiyle karşı karşıya. Söylemek gerekirse, bekleyiş gittikçe zorlaşıyor.

Arcane'in 2. sezonu bize daha güzel görüntüler getiriyor

Ancak, 2. sezonla ilgili haberler hızla çoğalıyor. Arcane, ilk teaser'ından beri adından sıkça söz ettiriyor. Kısa bir süre önce Netflix, ikinci sezonun havasını hemen hissettiren ilk görüntüyü paylaştı. Ardından, Arcane'in kahramanlarından birkaçının yer aldığı kısa bir video iştahımızı kabarttı. Şimdi ise Annecy festivalinde iki yeni görüntü daha ortaya çıktı.

Arcane'in 2. Sezonundan Yepyeni Görseller Geldi!
Riot Games

Bu iki harika görüntü, dizinin kahramanlarını ön plana çıkarıyor. Vi her zamanki gibi dövüşe hazır, Jinx ise hangi yıkıcı makineyi hayal ettiğini bilmediğimiz bir şekilde karşımızda. Kabul edelim, görsel olarak çok fazla detay sunmasa da, hem Netflix hem de Riot Games daha fazla bilgi vermekte pek istekli görünmüyor.

Arcane'in 2. Sezonundan Yepyeni Görseller Geldi!
Riot Games

Summer Game Fest'te daha fazla bilgi almayı umut etmiştik, ancak uyarlamalar kategorisinde dikkatleri çeken Among Us oldu. Arcane'in 2. sezonu ise hâlâ bekleniyor. Umarız ki çok yakında daha fazla bilgi gelir... en az sizin kadar ben de sabırsızlanıyorum.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent