recent
Güncel Haberler

Wednesday Sezon 2: Dizinin İlk Görüntüsü ve Müjdeli Haber!

Ana Sayfa
Wednesday Sezon 2: Dizinin İlk Görüntüsü ve Müjdeli Haber!

Büyük bir popülerlik yakalayan ve o dönemde yükselen genç bir yıldız olan Jena Ortega'nın kariyerini ilerleten Netflix dizisi, geçtiğimiz günlerde ikinci sezonu için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Bu yayına eşlik eden bazı umut verici haberler var.

Wednesday'in 2. sezonu başladı!

Wednesday'in ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyordu. İkinci sezonun prodüksiyonu önce grevler, ardından da oyuncuların programları ve oyuncu arayışları nedeniyle sekteye uğradı. Ancak yapım ekibi şimdi çalışmalarına devam etmeye hazır. Nitekim Wednesday'in ikinci sezonu şu anda yapım aşamasında. Bunun zaten böyle olduğu varsayılıyordu, ancak şimdi yapımın ayrıntılı hazırlık aşamasına girdiği görülüyor. Çekim süreci şu anda devam ediyor.

Netflix gişesi için iyi haber yağmuru

Bu olumlu gelişmeye ek bir bilgi daha eşlik ediyor. Videodaki senaryodan da anlaşılacağı üzere, Tim Burton en azından "An Unfortunate New Beginning" başlıklı açılış bölümünde rolünü yeniden canlandıracak. Oyuncu kadrosunda hepsi olmasa da açılış sezonundaki aktris ve aktörlerin çoğunluğu yer alacak. Ortega ayrıca Emma Myers, Luis Guzmán ve Catherine Zeta-Jones'un yanı sıra bazıları diziye yeni katılan diğer oyuncularla da yeniden bir araya gelecek. Dizide ayrıca Geleceğe Dönüş üçlemesindeki rolüyle tanınan Christopher Lloyd, Westworld'de rol alan Thandie Newton ve çok sayıda film ve televizyon dizisinde rol alan Steve Buscemi de yer alacak. Sonuç olarak, topluluk özellikle yüksek bir kalibreye sahip.

Wednesday'in ikinci sezonunun yayınlanması henüz planlanmadı, ancak her şey yolunda giderse önümüzdeki yıl hazır olması bekleniyor. Bunun böyle olacağı umuluyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent