recent
Güncel Haberler

Mortal Kombat Serisine Kanlı Bir Karakter Katıldı: İşte Tepkiler!

Ana Sayfa
Mortal Kombat Serisine Kanlı Bir Karakter Katıldı: İşte Tepkiler!

Mortal Kombat dövüş oyunu serisi, yoğunluğu ve destansı savaşlarıyla ünlü. Son zamanlarda, indirilebilir içerik (DLC) ile yeni karakterlerin eklenmesiyle genişlemeye devam ediyor. Son eklenen karakter, kesinlikle bir rakip olarak tanımlanabilir ve özellikle The Boys hayranlarını memnun edecek. Bu, serinin farklı kitlelere ulaşma yeteneğinin bir örneğidir.

Mortal Kombat bir deliyi davet ediyor

Homelander, Amazon Prime Video dizisi The Boys'un ünlü kötü karakteri, Mortal Kombat serisinin son eklemesi olarak tanıtıldı. Kesin çıkış tarihi henüz açıklanmasa da, yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı ve bu, hayranlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Yayınlanan fragmanda, Homelander aksiyon içinde tasvir ediliyor, benzersiz yeteneklerini ve dövüş tarzını sergiliyor. Karakterin, The Boys'taki tasvirinden direkt olarak alınan, göğüs sütü içtiği gözlemleniyor ve rakibini gökyüzüne fırlatıp bir yolcu uçağıyla çarpıştığı etkileyici bir fatality gerçekleştiriyor.

Kadroda başka bir kahraman eklendi

Homelander, Kombat Paketi 1'e dahil edilen altı indirilebilir içerik (DLC) karakterinden beşincisi. Bu paket zaten Kasım 2023'te Omni-Man'in, Aralık 2023'te Quan Chi'nin ve Mart ayında John Cena tarafından seslendirilen Suicide Squad karakteri Peacemaker'in eklenmesini gördü. Mortal Kombat ninja Ermac ise geçen ay eklendi. Döngü, bu yaz Mortal Kombat X'ten bir karakter olan Takeda Takahashi'nin tanıtımıyla sona erecek.

Kombat Paketi 1'in fiyatı 39,99 dolar. Bu paket, sadece altı çıkış sonrası oynanabilir karakteri değil, aynı zamanda Jean-Claude Van Damme'in sesi ve görünümüyle birlikte özel bir Johnny Cage kostümünü de içeriyor ve beş ek Kameo dövüşçüsünü içeriyor.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent