recent
Güncel Haberler

The Last of Us'un 2. Sezonundan İlk Resmi Görüntüler Geldi

Ana Sayfa
The Last of Us'un 2. Sezonundan İlk Resmi Görüntüler Geldi

İlk sezonun büyük başarısının ardından, The Last of Us'ın yaratıcı ekibi şu anda ikinci sezonun yapımıyla meşgul. Oyuncuların, özellikle Ellie ve Dina gibi karakterleri canlandıranların resmi olmayan bir dizi görüntüsü daha önce paylaşılmıştı. Şimdi ise Joel ve Ellie'nin daha resmi görüntülerinin yayınlanması ve bir sonraki sezonun 2025'te yayınlanacağının doğrulanması bekleniyor.

The Last of Us 2. sezon resmi görselleri

The Last of Us'un 2. sezonu BluTV'de yayınlanacak. Dizi aynı zamanda Bölüm 2'deki olayları da ele alacak. Joel ve Ellie'nin HBO tarafından yayınlanan bu ilk görüntüleri, kanalın karakterlere yaklaşımını göstermeye hizmet ediyor. Görüntüler, saçları biraz daha gevşek, yaşlı bir Pedro Pascal'ı tasvir ediyor. Buna karşılık, Bella Ramsey soğuk havaya uygun bir kıyafetle tasvir ediliyor.

The Last of Us'un 2. Sezonundan İlk Resmi Görüntüler Geldi
2. Sezondan Joel

Joel'in görüntüsünün, The Last of Us Part 2'nin başlangıcındaki ünlü partiden türetildiği sonucuna varılabilir. Ellie'nin görüntüsü de oyunun kış mevsiminde geçen açılış sekansına bir gönderme olarak yorumlanabilir. Her halükarda, çekimlerden elde edilen görüntüler yapım ekibinin şu anda Naughty Dog'un gelecek oyununun ilk aşamaları üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bella Ramsey tarafından canlandırılan Ellie ve Pedro Pascal tarafından canlandırılan Joel'in yanı sıra, Isabela Merced tarafından canlandırılan Dina'nın da resmi olmayan görüntülerine sahip olduk.

Bununla birlikte, ikinci sezonun ne ölçüde uyarlanacağını tespit etmek için sabırlı olmak gerekecek. Film 2025'te gösterime girdiğinde daha fazlasını öğrenmek için yeterli zaman olacağını varsaymak mantıklı görünüyor.

The Last of Us'un 2. Sezonundan İlk Resmi Görüntüler Geldi
2. Sezondan Ellie
author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent