recent
Güncel Haberler

Lihtar Studio'dan The Witcher'a İhtişamlı Animasyon

Ana Sayfa
Lihtar Studio'dan The Witcher'a İhtişamlı Animasyon

Paris merkezli 2D animasyon stüdyosu Lihtar Studio, Amazon, Adult Swim, HBO ve Netflix gibi büyük medya şirketleri için çalışmış yaratıcı ekibiyle dikkat çekiyor. Son projeleri ise, The Witcher hayranlarını sevindirecek türden. Andrzej Sapkowski'nin ünlü kitap serisinden ilham alan sadece bir dakikalık kısa film, seriye daha fazla ilgi uyandırmayı amaçlıyor.

Hayranlar için hayranlar tarafından bir The Witcher uyarlaması

Kısa film, The Witcher evreninin hayranlarına tanıdık gelecek bir olaya odaklanıyor: Geralt ve lanetle canavara dönüşen genç soylu Nivellen'in hikayesi. 

Bu hikaye, daha önce Netflix'in The Witcher dizisinin ikinci sezonunun açılış bölümünde de işlenmişti. Ancak, Lihtar Studio bu olayı etkileyici ve görsel olarak çarpıcı bir kısa animasyon filmiyle yeniden yorumlayarak izleyicilere alternatif bir bakış açısı sunuyor. Ekibin bu karanlık fantezi evrenine duyduğu coşku, projeye yansıyor ve stüdyo, Geralt'ın maceralarına yazdığı bu güzel aşk mektubunda daha paylaşacak çok şeylerinin olduğunu belirtiyor.

Öte yandan, The Witcher'ın dördüncü sezonunda Henry Cavill'in yerine ikonik beyaz saçlı büyücü Geralt'ı Liam Hemsworth'ün canlandıracak olması, merak konusu. Bu değişikliğin nasıl sonuçlanacağı, 2024'ün sonlarında ya da 2025'in başlarında belli olacak. Ayrıca, Netflix'in bu evrende Vesemir karakterini merkezine alan "Kurdun Kabusu" adlı bir animasyon dizisi hazırladığını da hatırlatmakta fayda var. Ancak bugüne kadar Geralt, Amerikan medya holdingi tarafından bir animasyon uyarlamasına konu olmamıştı.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent