recent
Güncel Haberler

Heyecan Verici Haber: Yeni Batman Arkham Oyunu Duyuruldu!

Ana Sayfa
Heyecan Verici Haber: Yeni Batman Arkham Oyunu Duyuruldu!

Son dönemde Batman evreni ve video oyunları oldukça karmaşık bir hal aldı. Bruce Wayne'in takımının yer aldığı Gotham Knights, birçok oyuncunun beklediği işbirliği deneyimini sunamadı. Birçok kişi, iptal edilmiş bir hizmet oyununu anımsatan özelliklere sahipti ve tek başına oynanabilen ünlü Suicide Squad Kill the Justice League, en hafif tabirle zor bir lansman geçirdi. Rocksteady'nin son oyunu ise çıkışından birkaç ay sonra neredeyse terkedilmiş gibi duruyor ve Marvel's Avengers'ın zamanında başarısız olmasından bile daha kötü bir performans sergiliyor.

Oyuncular, Batman Arkham serisinin devamında saf solo oyunların geri dönmesini istiyorlar. Warner Bros ise tam tersini istiyor ve canlı hizmetlere hız kazandırmak istiyor. James Gunn ise yeni DC Evreni'ni ve video oyununu birleştirmek istiyor. Özetle, önümüzdeki yıllar Kara Şövalye için karmaşık görünüyor. Ancak bu, Batman Arkham lisansının öldüğü anlamına gelmiyor, aksine.

Yeni Batman Arkham oyunu duyuruldu

1 Mayıs'ın büyük sürprizi şu oldu: Warner Bros Games, beklenmedik bir şekilde yeni bir Batman Arkham oyununu duyurdu. Bu gerçek olamayacak kadar güzel mi? Kesinlikle. Ancak herkesin Gotham City'ye bir bilet alamayacağını belirtmek gerek: Bu, tam teşekküllü bir VR oyunu olacak ve sadece Meta Quest 3'e özel olacak. PSVR 2'ye yatırım yapmış olanlar için üzgünüz, ancak asla deme zamanı geldiğini unutmayın. Bu yeni bölüm, lisansın evreninde açıkça resmi bir şekilde yer alıyor ve Camouflaj tarafından yönetiliyor, ki onlar aynı zamanda Iron Man VR'nin de sahibi.

Şu anda Batman Arkham Shadow hakkında çok az detay biliniyor, çünkü Oculus Studios şu anda sadece basit bir açıklama ile yetinmiş durumda. "Gotham tehlikede. Ve onu kurtarabilecek tek kişi sensin," diyor resmi açıklamada. Şu anda elimizde sadece bu ve oldukça etkileyici olan çok kısa bir teaser var. Tek başına ve konsollarda bir Batman Arkham deneyimi için, şu anda beklemek gerekiyor. VR deneyimini sevenler için, stüdyo sizi 2024 Yaz Oyun Festivali'nde bekliyor. Batman Arkham Shadow'un çıkışı yılın sonuna planlanmış durumda.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent