recent
Güncel Haberler

Fallout 4'e Büyük Bir Güncelleme Yolda: Beklenen Değişikliklerle Geliyor

Ana Sayfa
Fallout 4'e Büyük Bir Güncelleme Yolda: Beklenen Değişikliklerle Geliyor

Örnek teşkil eden Fallout serisinin Prime Video'da yayınlanması, Bethesda'nın lisansı için popülaritenin yeniden canlanmasına yol açtı. Serinin son oyunlarının tümü kayda değer satış rakamlarına ulaştı. Stüdyo ayrıca Fallout 4 için uzun zamandır beklenen ve bir dizi geliştirme içeren "yeni nesil" yamasını PS5, Xbox Series ve PC'de yayınlama fırsatını yakaladı. 

Bu, oyunu çeşitli platformlarda satış listelerinin zirvesine taşımaya yetti, ancak aynı zamanda performans sorunları nedeniyle oyuncular arasında tartışmalara yol açtı.

Fallout 4 PS5, Xbox Series ve PC'de büyük bir güncelleme alacak

Fallout 4 yaması tüm platformlarda bir dizi sorun ortaya çıkardı. PS5'te performans ile ilgili sorunlar vardı. Xbox Series'de oyun çöktü. PC'de modlar amaçlandığı gibi çalışmadı. Özetle, deneyim optimal olmaktan çok uzaktı. Bethesda, hızlı bir şekilde çözülebilecek sorunları ele almak için derhal düzeltici önlemler uyguladı. Stüdyo bugün, tüm platformlar için daha da önemli bir güncellemenin geleceğini duyuruyor.

Gelecek olan bu güncellemenin ayrıntıları açıklanmadı, ancak 13 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacağı biliniyor. Kağıt üzerinde, güncellemenin kullanıcı deneyimini özelleştirmek için yeni seçenekler sunarak oyunun grafiksel kalitesini artırması bekleniyor. Buna ek olarak, güncellemenin bir dizi düzeltme içermesi bekleniyor. En sorunlu hataların düzeltileceğini varsaymak mantıklı görünüyor. Şu anda olduğu gibi, Bethesda önümüzdeki haftanın başlarında sizi karşılamayı dört gözle bekliyor.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent