recent
Güncel Haberler

Ücretsiz Çok Oyunculu FPS Histera Geliyor: Ultra İddialı Bir Adım

Ana Sayfa
Ücretsiz Çok Oyunculu FPS Histera Geliyor: Ultra İddialı Bir Adım

Yepyeni ve ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu olan Histera, adından da anlaşılacağı gibi, değişen oyun deneyimi sunmak için farklı zaman dilimlerinde geçecek. Oyuncular, bu heyecan verici oyunu çok yakında erken erişimde deneyimleyebilecekler. Peki, XDefiant'ı beklerken vakit geçirmenin bir başka yolu var mı?

Bir FPS oyunu olan Histera, çok oyunculu ve ücretsiz olacak mı?

Yenilikçi bir konseptle FPS dünyasında dikkat çekmek zorundayız. İşte bu noktada StickyLock Games'in ücretsiz oyunu Histera devreye giriyor. Oyun, 16 Mayıs'ta PC'de erken erişime açılacak. Oyunun haritaları, "Glitch" adını taşıyan bir mekanik sayesinde sürekli olarak değişecek. Başka bir deyişle, bir harita bölgesi tamamen farklı bir zaman dilimine geçebilecek. Bu da demek oluyor ki, aynı oyun içinde taş devrinden distopik bir geleceğe geçiş mümkün olacak, herhangi bir kesinti olmadan. Ayrıca, her zaman dilimi oyunculara o döneme ait silahlar ve ekipmanlar sunacak. Yani, bir anda elinizde bir saldırı tüfeği olabilir, bir sonraki anda ise yay veya mızrak olabilir.

Bu sebeple, Histera isimli ücretsiz çok oyunculu FPS oyunu oldukça cesur bir konsept sunuyor. Sözlerden daha anlamlı olan bir video, oyunun erken erişim duyurusunu içeren fragmanı izleyebilirsiniz. Unutmayın, bu etkinliğin 16 Mayıs'ta gerçekleşeceğini hatırlatalım. Dolayısıyla, Glitch hikayesinin nasıl kaotik bir ortamda ve özellikle hızlı bir tempoda yaşandığını görmek için çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacaksınız.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent