recent
Güncel Haberler

Prime Gaming'den: Nisan 2024'ün Ücretsiz Oyunları Açıklandı!

Ana Sayfa
Prime Gaming'den: Nisan 2024'ün Ücretsiz Oyunları Açıklandı!

Her ayın başlangıcında, oyuncuları sevindirecek yeni ücretsiz oyunlar geliyor. Oyun platformları, abonelik hizmetleriyle üyelerine çeşitli oyunları sunuyor veya sunmuyor. Örneğin, PS Plus her ay üyelerine üç oyun sunarken, Xbox Game Pass ise kataloğunu sürekli güncelliyor. Amazon da bir süredir her ay küçük hediyeler sunuyor. Ancak, Amazon'un Nisan 2024'te Amazon Prime Gaming aracılığıyla ücretsiz olarak sunulan oyunların listesini açıkladığı haberimizde yer alıyor. Bu gelişme, şirketin popüler serisi Fallout ile olan işbirliğine dayanıyor.

Nisan 2024'e ait ücretsiz Amazon Prime Gaming oyunları

Zamanla bu hikayeyi ezbere biliyoruz. Her ayın ilk Perşembe günü, devasa Amerikan şirketi Amazon Prime Gaming'in sunduğu oyunları açıklıyoruz, ki bunlar standart abonelikle sunuluyor, hatırlatmakta fayda var. Nisan 2024 seçimi, bir kez daha bağımsız oyunlarla dolu olacak, ancak bu kadarla sınırlı değil. Birkaç aydır Bethesda ve Amazon, 11 Nisan'da Fallout serisinin yayınlanmasına kadar yolu döşüyor ve lisansın ilk oyunlarını sunuyorlar. Bu girişim artık çok oyunculu oyun servisleriyle sona eriyor: Fallout 76. Dolayısıyla, bugünden itibaren çok popüler bir başlıkla kutlamalar başlıyor.

4 Nisan

Chivalry 2 [Epic Games Store]: Son derece popüler çok oyunculu bir oyun. Ortaçağ filmlerine layık epik savaşlara katılın ve dünya çapındaki oyuncularla kılıç çekin.

Faraway 2: Jungle Escape [Amazon Games Uygulaması]: Bağımsız bulmaca oyununun ikinci bölümü. Bu kaçış oyununda, bulmacalar ve zorluklarla dolu rahatlatıcı bir maceraya atılın.

Black Desert [Black Desert Online Launcher]: Açık dünya MMORPG oyunu, oyun dünyasında oldukça popüler. Burada, küçük balık avı seansları arasında devasa patronlarla mücadele ediliyor. Amazon Prime Gaming'in bu ücretsiz oyunu, zanaatkarlık, yemek pişirme ve daha fazlası gibi çeşitli meslekleri öğrenme imkanı sunuyor.

Nisan 11

Drawn: Trail of Shadows [Amazon Games Uygulaması]: Eski tarzdaki bu küçük oyun, aksiyon ve gizli nesnelerle dolu bir seçenek.

Faraway 3: Arctic Escape [Amazon Games Uygulaması]: İkinci bölümün ardından üçüncü ve son bölüm de Nisan 2024'ün ücretsiz Amazon Prime Gaming oyunlarından biri olacak. Bu, onlarca bulmacayı içeren bir maceradır.

Fallout 76 [PC via GOG Code; Xbox via Xbox Code]: Fallout serisini izleyenlerin ve Wastelands'in keşfine çıkmak isteyenlerin tam zamanında geliyor. Bu çok oyunculu açık dünya oyunu, başlangıcından bu yana sürekli olarak gelişti ve bugün büyük bir içerik sunuyor.

Demon’s Tilt [Epic Games Store]: Nisan 2024 Prime Gaming seçiminin küçük bir farklılığı. Bu bağımsız pinball oyunu, SHMUP ve Hack N' Slash unsurlarını bir araya getiriyor.

Nisan 18

Rose Riddle: The Fairy Tale Detective Collector’s Edition [Legacy Games Code]: Bu ay yine bir dedektif oyunu. Burada oyuncular, kahramanın ebeveynlerinin kayboluşunu çözmek için bir gizemi çözmek zorunda kalacaklar.

Dexter Stardust: Adventures in Outer Space [Amazon Games Uygulaması]: Nisan 2024 Prime Gaming oyununda bir taco aşığı (bu gerçekten böyle) olarak X Gezegeni Robotu'nun sırrını keşfetmek için bir maceraya atılıyorsunuz. Eski tarzda keyifli bir nokta tıklama oyunu.

Nisan 25

Living Legends: Fallen Sky [Amazon Games Uygulaması]: Gizli nesne oyunları hayranları bu ay mutlu olacak. Bu sefer, kaybolan kardeşlerini kurtarmak için Cennet Krallığı'nın öfkesini zamanında durdurmanız gerekecek.

Vlad Circus: Descend Into Madness [Amazon Games Uygulaması]: Hikaye anlatımı odaklı bu küçük oyun, kabus labirentinden kaçmaya çalışırken bir dizi bulmacayı çözmenizi gerektiriyor.

Tiny Robots Recharged [Amazon Games Uygulaması]: Yolculuğa son vermek için bir sonraki zorlu puzzle oyunu. Bu son Amazon Prime Gaming oyunu da güzel bir sanat yönelimine sahiptir ve bol miktarda bulmaca içerir.

Prime Gaming'den: Nisan 2024'ün Ücretsiz Oyunları Açıklandı!
Nisan 2024'te Amazon Prime üyelerine sunulan oyunlara genel bakış ©Amazon

Amazon Prime Gaming ile ücretsiz içerik

Bu ücretsiz oyunların yanı sıra, oyuncular mevcut oyunlar için ücretsiz içerik de edinebilecekler. EA FC 24 yine avantajlı paketleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Ancak, hangi başlıkların etkileneceği henüz açıklanmadı. Ayrıca, Amazon Luna kullanıcıları için aşağıdaki oyunlar ücretsiz olarak sunulacak:

  • Rocket Racing
  • Fortnite Battle Royale
  • Schtroumpfs Kart (Hero)
  • Airhead
  • Sail Forth
  • Fortnite Festival
  • Trackmania
  • LEGO Fortnite
  • Metronomicon


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent