recent
Güncel Haberler

ChatGPT Üzerinden Görüntüleri Doğrudan Düzenlemek Artık Mümkün!

Ana Sayfa
ChatGPT Üzerinden Görüntüleri Doğrudan Düzenlemek Artık Mümkün!

OpenAI, sadece dünyanın en ünlü sohbet robotunun arkasında değil. Şirketin kurucusu Sam Altman'ın önderliğinde, çeşitli yapay zeka sistemleriyle tanınıyor. Bu sistemler arasında video üretebilen Sora ve görüntü oluşturabilen Dall-E gibi çeşitli yapay zeka modelleri bulunuyor. Dall-E, birkaç aydır doğrudan ChatGPT içinde kullanılan bir arayüzle, kullanıcıların görüntü oluşturmasını sağlayan bir özellik sunuyor. Artık bu özellikleri düzenleyebilirsiniz!

ChatGPT ve Dall-E arasında daha güçlü ara bağlantı

OpenAI, son zamanlarda hızla ilerlemeye devam ediyor. En son yenilikleri arasında, Dall-E'nin doğrudan ChatGPT üzerinde görüntü oluşturmayı ve ardından aynı arayüzü kullanarak bu dosyayı düzenlemeyi mümkün kılan araçların tanıtımı bulunuyor.

OpenAI, bu yeni özelliğin nasıl çalıştığını gösteren bir video yayınladı. İlk olarak, bir köpek görüntüsü oluşturuluyor. Daha sonra, kullanıcı hayvanın kulaklarının iki bölgesini seçiyor ve ardından ChatGPT'den bunlara şeritler eklemesini yazılı olarak istiyor. Bu işlem hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Her yerde bulunabilecek bir yenilik

Bu düzenleme araçları, şirketin yönetim kurulu genelinde kullanıma sunuluyor çünkü bunlar bilgisayarlarla birlikte ChatGPT akıllı telefon uygulamalarında da (iOS ve Android) bulunabiliyor. Bu, Kaliforniyalı firma için mümkün olduğunca çok kullanıcıyı memnun etmeyi amaçlıyor.

Dall-E şu anda yalnızca şirketin ücretli paketleri olan ChatGPT Plus ve ChatGPT Team aboneleri tarafından doğrudan ChatGPT'de kullanılabilir. Bununla birlikte, görüntü oluşturmak isteyenler için hala bir seçenek bulunuyor: Microsoft'un yapay zekası Copilot'u kullanmak.

Peki, OpenAI'nin hassas araçlarına erişim için para ödemeyi mi tercih edersiniz, yoksa paradan tasarruf edip Microsoft'u mu tercih edersiniz?


KaynakThe Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent