recent
Güncel Haberler

Mafia 4: Herkesin Beklediği Duyuru Yakında mı Geliyor? İşler Netleşiyor

Ana Sayfa
Mafia 4: Herkesin Beklediği Duyuru Yakında mı Geliyor? İşler Netleşiyor

Mafia 3, bazılarına göre biraz eksiklik gösterse de, destanın fanları tarafından büyük beğeni topladı. İlk bölümün 2020'deki güzelce hazırlanmış yeniden yapımı, ilgiyi daha da artırdı. O zamandan beri devam oyunun söylentileri devam ediyor ve yeni bilgiler kutlama sebebi oldu. Ancak her zamanki gibi, tüm bunları biraz temkinle karşılamak gerekiyor, çünkü hayal kırıklığına uğramamak için dikkatli olmak önemli.

Mafya, geri mi dönüyor?

Take-Two'nun popüler Mafia oyun serisinin yeni bir bölümünü duyurmak üzere olduğu söyleniyor. Kurakasis adlı X kullanıcısının aktardığı bilgilere göre, ticari marka tescil araştırmalarıyla tanınan Kurakasis, bu yeni oyunun yakında resmi olarak açıklanabileceğini iddia ediyor. 

Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan iş ilanlarından elde edilen bilgilere göre, Unreal Engine 5 kullanacak olan ve şu anda ön yapım aşamasında olan duyurulmamış bir çok platformlu oyun üzerinde çalışılıyor. Ancak, oyun halen ön yapım aşamasında. İş ilanında ayrıca, Mafia serisinin yeni oyununda sızma ve çatışma gibi gelişmiş oynanış döngülerinin yer alacağı ve üçüncü oyundan daha zengin bir deneyim sunulacağı belirtiliyor.

Sicilya'da bir ön bölüm mü?

Kotaku'nun Mayıs 2022'de yayınladığı bir rapora göre, yeni Mafya oyunu Sicilya'da geçecek ve 1930'larda Tommy Angelo'nun yer aldığı ilk Mafya oyunundan birkaç yıl önce geçecek. Bu tarihsel perspektif, zengin bir anlatı ve bağlam sunarak oyuncuları mafyanın kökenlerine çekebilir. Peaky Blinders tarzı bir 20'ler atmosferiyle neden olmasın?

Sizce bu yeni bölümde neler olmalı?

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent