recent
Güncel Haberler

Henry Cavill'in Hazırladığı Proje, The Witcher'ı Geride Bırakacak!

Ana Sayfa
Henry Cavill'in Hazırladığı Proje, The Witcher'ı Geride Bırakacak!

Netflix'te The Witcher'ın dördüncü sezonu henüz yayınlanacak kadar uzakta. Ancak, hayranların büyük bir heyecanla beklediği şey aslında bu değil. Öncelikle, Liam Hemsworth'ün Geralt de Riv olarak ilk görüntülerini sabırsızlıkla bekliyorlar. Çünkü Henry Cavill'in, şov için önemli bir figür olarak kabul edilirken bu rolü bıraktığını unutmak mümkün değil. 

Ayrıca, bu ilk görsellerin gecikmemesi gerekiyor, çünkü yeni sezonun çekimleri başladı. Bu ayrılığın izleyicilere acı bir tat bırakmasına rağmen, Henry Cavill, bu kez sinemada başka projelere odaklanma fırsatını yakaladı. Zaten çok sevdiği Sorceleur serisinden daha iyi bir şey bulmuş olabilir.

Henry Cavill sizi daha da etkilemeye hazır

The Witcher olmasa da, Henry Cavill oldukça meşgul bir dönemde. Bu yılın başında hayranlar onu "Argyle" filminde gördüler ve bu ay içinde Guy Ritchie'nin yönettiği "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" filminde başrolde olacak. Bu film vizyona girdikten hemen sonra, Cavill'in üzerinde çalıştığı bir başka proje var: Highlander filminin yeniden yapımı. Chad Stahelski'nin yönettiği bu film, 1986 yapımı uzun metrajlı filmin yeniden uyarlaması. O zamanlar, ölümsüz Connor Macleod'un (Christopher Lambert) XVI. yüzyıldan günümüze kadar olan yolculuğunu takip ediyorduk, yüzyıllardır süren bir savaşa son vermek için. Dolayısıyla, rolü yeniden alacak olanın Henry Cavill olduğunu tahmin edebilirsiniz ve Deadline'a verdiği röportajda, dövüş sahnelerinin The Witcher dizisinkilerden daha etkileyici olabileceğini belirtti.

Henry Cavill'in Hazırladığı Proje, The Witcher'ı Geride Bırakacak!
Henry Cavill

"Henüz kılıçla dövüştüğümü düşünüyorsanız, size garanti ediyorum ki henüz hiçbir şey görmediniz," diyerek Cavill, elbette ki The Witcher dizisindeki Sorceleur performansına gönderme yapıyor. Yönetmen Chad Stahelski, sinemadaki aksiyon konusunda uzman bir isimdir, bunun en büyük kanıtı ise John Wick serisi. Dolayısıyla, beklentiler oldukça yüksek. Bu röportajda Cavill, etkileyici dövüş sahneleri vaat ederken senaryonun da geri planda kalmayacağını belirtiyor. "Ben, orijinal filmlerin bir hayranıyım, iyi ya da kötü. İlk filmlerde, efsaneye değinmişlerdi... ama biz, bu karakterleri daha da derinlemesine inceleyeceğiz," diye ufak bir sızıntıda bulunuyor. Ne yazık ki, Henry Cavill'i kilt giyerken görmek için biraz sabretmek gerekecek. Highlander filmi henüz bir çıkış tarihi belirlemedi.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent