recent
Güncel Haberler

Deadpool 3 Fragmanı: MCU'yu Kurtarmaya Geliyor!

Ana Sayfa
Deadpool 3 Fragmanı: MCU'yu Kurtarmaya Geliyor!

Wolverine, arkadaşı Wade Wilson için Deadpool 3'e geri dönüyor. Ryan Reynolds'un ustaca düzenlediği bu geri dönüş, Hugh Jackman'ı projeye katılmaya ikna etmek için zorlanmadı. Logan'ın güzel bir sonu olmasına rağmen, adamantium pençeli süper kahraman savaşmaya ve setteki yeni arkadaşlarını tanımaya hazır. Yeni filmin birçok sürprizi olduğu görülüyor ve hala yazın sinemalarda gösterilmeden önce gösteriliyor.

Deadpool 3 ve Wolverine için yeni bir fragman

Deadpool 3, Marvel Stüdyoları veya Disney'den herhangi bir sansür korkusu olmadan, önceki bölümlerin sınırlarını zorlamayı ve en eksiksiz WTF ile devam etmeyi vaat ediyor. Ancak aynı zamanda, bunun tam tersi şaşırtıcı ve son derece hayal kırıklığı yaratırdı. Bunun yerine, filmin ilk fragmanı, sadece tonu ve diyalogları açısından bile tamamen güven vericiydi. Wade Wilson'a ek olarak bu üçüncü filmde Deadpool Corp'un tüm üyeleri, Elektra ve tabii ki çekmecedeki en keskin bıçak olmayan süper kahramanlardan biriyle uğraşmak zorunda kalacak olan efsanevi Wolverine de yer alacak.

Deadpool 3'ün yeni fragmanında Cassandra Nova rolündeki Emma Corrin, Profesör X'in şeytani ikizi Dogpool, bazı şiddet sahneleri ve Mad Max'e ya da X-Men'deki Wolverine'li bar sahnesine büyük bir selam ve hatta Zack Snyder'a bir jest içeren bir doz parodi yer alıyor. Tüm bunlar arka planda Madonna'nın Like a Prayer şarkısı çalarken, iki süper kahraman olması gerektiği gibi böbürlenirken ve hala umut vaat eden meta boyut için gömülü bir 20th Century Fox logosuyla gerçekleşiyor.

Kısacası, film hala hayal kırıklığına uğratmayacak gibi görünüyor ve Wolverine ve Wade Wilson'ın her ikisinin de bir portala atladığında gördüğümüz gibi, çoklu evrenin karmaşıklıklarını keşfedecek. Marvel ve MCU'sunu kurtarmak için yeterli mi? 26 Temmuz 2024'te Türkiye'de gösterime girecek olan Deadpool 3'ün çuvallaması, süper kahramanlar evi için dramatik olacak. Ama ilk başta bunun için bir neden yok.


author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent