recent
Güncel Haberler

Cities Skylines 2'nin Talihsizliği Bitmiyor: Oyuncuların Şikayetleri Artıyor

Ana Sayfa
Cities Skylines 2'nin Talihsizliği Bitmiyor: Oyuncuların Şikayetleri Artıyor

Cities Skylines 2'nin en son güncellemesi, bazı binaların görüntülenmesini etkileyen önemli bir hataya neden oldu. Oyunun geliştiricisi Colossal Order, Beach Properties DLC'sinin kaldırılmasıyla oyuncu şehirlerinde gri ve özelliksiz binaların belirmesi sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bu durum, şu anda teknik bir zorluk olarak karşımıza çıkıyor. Sorunlar ne yazık ki devam ediyor!

Cities Skylines 2'deki sorunun kökeni

Cities Skylines 2'nin ilk DLC'si olan Beach Properties, artık satışta değil. Yayıncı, bu kararın tüm oyuncular için bu içeriği ana oyun içine ücretsiz olarak entegre etme çabasının bir parçası olduğunu belirtiyor. Bu hamle, oyunun performansıyla ilgili gelen eleştirilere bir cevap olarak oyunun imajını düzeltmeyi amaçlıyor. Ancak, bu değişiklik beklenmedik bir sonuç doğurdu: Oyuncu şehirlerinde bu DLC'nin özel unsurları gri bloklarla değiştirildi.

Etkilenen oyuncuların çeşitli tanıklıkları bulunmakta. Bazıları, konut ve eğlence alanlarının "gri mezar taşları" haline geldiğini gösteren görüntüler paylaşıyorlar. Yayıncı, sorunu kabul etti ve bu hatayı düzeltmek için adımlar atacağını duyurdu. Bu adımlar arasında DLC'yi satın alanlara iade yapılması ve Cities Skylines 2'nin Ultimate Edition'ını alanlar için telafi önlemleri bulunuyor.

Bir çözüm var mı?

Colossal Order, bir düzeltme güncellemesinin hazırlandığını ve test ve sertifikasyon sürecinden sonra yaklaşık iki ila üç hafta içinde kullanılabilir olacağını duyurdu. Bu süre zarfında, bir topluluk sorumlusu, DLC içeriğinin ana oyun içine stabil bir şekilde entegre edilene kadar, oyunculara nehir kenarı bölgeleri içeren kayıtları yüklememelerini tavsiye etti.

Bu arada, oyuncular sabırlı olmaları konusunda teşvik ediliyor. Ve oyunun diğer özelliklerini keşfetmeye veya oyun deneyimini geliştirmek için topluluk tarafından sunulan modlara yönelmeye davet ediliyorlar. Ayrıca, Cities Skylines 2'nin konsol sürümünün ekim ayında piyasaya sürülmesiyle ilgili duyuru, oyunun gelecekteki kitle genişlemesi için bir umut ışığı sunuyor.

author-img
Ömer Çağlar T.

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent