recent
Güncel Haberler

Phasmophobia'ya Rakip Bir Oyun Geliyor: Beklentileri Yükseltiyor!

Ana Sayfa
Phasmophobia'ya Rakip Bir Oyun Geliyor: Beklentileri Yükseltiyor!

2020'de piyasaya sürülen Phasmophobia adlı bağımsız korku oyunu, özgün oynanış tarzıyla geniş ilgi topladı. Oyuncular, hayalet avcıları olarak tek başlarına veya diğerleriyle iş birliği yaparak perili mekanlarda araştırma yapma şansına sahipler. Oyun, oyuncuların ruhlarla doğrudan iletişim kurabilmelerini sağlayan etkileyici özelliklere sahip, bunun arasında oyun içi sesli iletişim de bulunuyor. Oyun içindeki varlıklar anlık tepki verebilir ve oyuncuları şaşırtabilir. Bugün dahi, Phasmophobia'nın başarılı formülü devam ediyor ve oyun, Steam platformunda popüler hale gelir gelmez birçok klon hızla piyasaya sürülüyor.

Şimdiden Phasmophobia'dan daha mı iyi?

Phasmophobia'nın yarattığı başarı, birçok bağımsız stüdyo ve geliştiriciyi benzer deneyimler sunmaya teşvik etti. Bu stüdyolardan biri olan Ghost Bros, yavaş yavaş tanınmaya başlayan yeni bir oyun. Ghost Bros, oyuncuların perili yerlere ziyaretlerde bulunup paranormal aktiviteleri değerlendirmek ve huzursuz ruhlara huzur getirmekle görevli bir hayalet avcıları ekibini canlandırdığı bir oyundur. Oyunun dikkat çeken özelliği, oyuncuların keşiflerini internet üzerinden yayınlamaları ve izleyici kitlesini büyütmeleri gerekliliğidir. Geliştirici, gelecekte Twitch'i entegre ederek yayıncıların topluluklarıyla etkileşime geçmelerini sağlamayı planlıyor, ancak bu entegrasyonla ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı.

Oyun şimdiden dikkat çekiyor ve bir kitlesel destek buluyor. Ghost Bros'un arkasındaki iki yaratıcı olan Will ve Emily, sadece 24 saat içinde 7.000 avronun üzerinde bağış toplamayı başardı. Tüm bu kilometre taşlarına ulaşmak herkesi şaşırttı. Emily, Kickstarter'da minnettarlığını şu sözlerle ifade etti: "Bu oyunun nasıl bir şeye dönüşeceğini görmemize verdiğiniz destek ve duyduğunuz güven için çok heyecanlıyız ve minnettarız. Mevcut başlık başarı potansiyeline sahip olsa da, son detayları mükemmelleştirmek için ek fon gerekiyor. Hâlâ hayata geçirilmesi gereken birkaç fikir olsa da, yedi seviye halihazırda oynanabilir durumda. Ghost Bros'un çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak beta sürümünün bu yılın başlarında hazır olabileceği belirtiliyor.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent