recent
Güncel Haberler

The Last of Us Part II'ye Bir Devam Geliyor Olabilir

Ana Sayfa
The Last of Us Part II'ye Bir Devam Geliyor Olabilir

PlayStation 5 oyuncuları 19 Ocak'tan bu yana The Last of Us Part II'de Ellie ve Abby'nin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yolculuğunu yeniden keşfediyor. Naughty Dog ayrıca, oyunu hayata geçirmek için Kaliforniya merkezli ekipler tarafından izlenen uzun ve tehlikeli yolu anlatan Grounded II adlı bir belgesel yayınladı.

Oyunun yönetmeni Neil Druckmann, olası bir The Last of Us Part III için somut fikirleri hakkında kendinden emin bir şekilde konuşarak bu konudaki uzmanlığını ve otoritesini sergiledi.

The Last of Us Bölüm III: Naughty Dog'un şimdiden çalışmaya başladığı bildiriliyor

"Bu hikâyenin başka bir bölümü de olabilir". Naughty Dog'un YouTube kanalında bu hafta yayınlanan The Last of Us Part 2'nin yapım aşamasında Neil Druckmann'ın sözleri bunlar. Olası bir üçüncü bölümü çevreleyen belirsizliğe rağmen, Druckmann'ın ekibinin ilgi çekici içerik yaratma becerisine olan güveni umut verici. Neil Druckmann'ın sözleri oyunculara umut vermeli,

"Kullanılabilecek başka bir konsept olup olmadığını merak ettim. Yıllarca aklıma hiçbir şey gelmedi."  Konsept ilk ikisi kadar ilgi çekici ve henüz belirli bir hikaye olmamasına rağmen, üçü de birbirine bağlı. Bu haberin serinin hayranlarını heyecanlandıracağı kesin.

The Last of Us Part III henüz geliştirilmeye başlanmadı, ancak Neil Druckmann'ın Nisan 2023'te yaptığı açıklama, on yıldan uzun bir süre önce başlayan hikayeye yeni bir bölüm eklenmesi olasılığını güçlü bir şekilde ortaya koyuyor.

The Last of Us Part III'ten önce yeni bir lisans mı?

The Last of Us Part II'nin perde arkası görüntüleri, Naughty Dog'un bir ara Joel'in kardeşi Tommy Miller karakterine odaklanan kısa bir hikaye geliştirmeyi düşündüğünü ortaya koyuyor. Yazım aşamasında kesintiye uğrayan bu proje, ekiplerin aylar süren yoğun çalışma sonrasında profesyonel ve kişisel yaşamları arasındaki dengeyi yeniden sağlayabilmeleri için beklemeye alındı.

The Last of Us Part II'ye Bir Devam Geliyor Olabilir
The Last of Us Part I © Naughty Dog

Neil Druckmann hikayenin eninde sonunda anlatılacağına inanıyor, ancak bu bir video oyunu şeklinde olmayabilir. Eğer The Last of Us Part III ortaya çıkarsa, stüdyo ilk iki oyunda yoğun bir şekilde işlenen aşk ve nefret temalarından uzaklaşmış olacak.

Neil Druckmann'ın son açıklamaları, The Last of Us Part II'nin devam oyununun uzun yıllar piyasaya sürülmeyebileceğini kuvvetle düşündürüyor. The Last of Us Online'ın iptal edilmesinin ardından, stüdyonun şu anda duyurulmamış bir proje üzerinde çalışıyor olması mümkün.

Umarız Sony'nin amiral gemisi stüdyosu yeni bir fikri mülk ortaya çıkarır. En son yayınladıkları The Last of Us 2013 yılında piyasaya sürülmüştü.


KaynakYouTube'da Naughty Dog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent