recent
Güncel Haberler

Gelecek Olan Tek Oyun The Sims 5 Değil, Bir Sürpriz Daha Var

Ana Sayfa
Gelecek Olan Tek Oyun The Sims 5 Değil, Bir Sürpriz Daha Var

The Sims 5 ile ilgili haberlerin ne zaman yayınlanacağı şu an için bilinmiyor. The Sims 5'in geliştirme sürecinin kapsamlı ve zorlu olması bekleniyor. Ancak Maxis'in oyun üzerinde çalıştığı ve aynı zamanda The Sims 4 için güncellemeler sağladığı doğrulandı. Stüdyonun, ünlü serileriyle ilgisi yokmuş gibi görünen yeni bir proje üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Projenin ne içerdiği belli değil.

Sims 5'i unutun, işte Project Dolores geliyor

Bu resmi bir duyuru değil, ancak bilgi Maxis web sitesinde bulundu. Project Dolores adlı bir oyun için Teknik Direktör pozisyonu için bir iş teklifi yayınlandı. Bu oyundan ilk kez bahsediliyor ve bu şaşırtıcı. The Sims 5'in geliştirilmesi sırasında şirket, Project Dolores olarak bilinen başka bir projeyi üstlenmişti.

Gönderi bazı ayrıntılar sunsa da, proje hakkında çok fazla bilgi vermiyor. Bununla birlikte, birkaç ipucu mevcut. İş teklifinde 'The Sims ve mevcut Electronic Arts oyun teknolojisi hakkında derinlemesine bilgi sahibi olma' şartı yer alıyor. Bu ifade, işin yaşam simülasyonuna odaklanarak lisanstan esinlenen mekanikler içereceğini veya oyunun lisansın evreninde geçeceğini ima edebilir. Ancak bu sadece bir hipotezdir ve gerçek olarak kabul edilmemelidir.

Gelecek Olan Tek Oyun The Sims 5 Değil, Bir Sürpriz Daha Var
Maxis

Bazı hayranlar şimdi merak ediyor. 2021 yılında Nvidia hacklenmesi sırasında Lost Astral adlı bir oyun sızdırılmıştı. Bu oyun aslında Maxis'in yönetimindeydi. O zamandan beri başka bilgi gelmedi, ancak Project Dolores bazı oyuncular arasında ilgi uyandırdı. Bunun büyük sızıntıdan sonra yeniden adlandırılan gizemli başlık olması mümkündür. Ancak, geliştirme başlamamış gibi göründüğü için henüz daha fazla bilgi mevcut değil.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent