recent
Güncel Haberler

Windows 11'in Yeni Kurulum Ekranı: Microsoft Sonunda Değişiklik Yaptı Mı?

Ana Sayfa
Windows 11'in Yeni Kurulum Ekranı: Microsoft Sonunda Değişiklik Yaptı Mı?

Microsoft, 5 Ekim 2011'den bu yana şirket içi işletim sistemi Windows 11'i optimize etmek için çalışıyor. En son Yapı 26040 yeni özellikler, hata düzeltmeleri içeriyor ve Windows 8'den bu yana neredeyse hiç değişmeden kalan bir parametreyi değiştiriyor.

Windows 11 için widgetlerle elveda!

Windows 11'in yeni sürümü tamamen yeni ve daha modern bir ayarlar ekranıyla birlikte geliyor. "Eski tarz" mor görünüm ortadan kalktı ve yerini daha basit, daha modern ve bazı kullanıcı arayüzü optimizasyonları içeren yeni bir beyaz arka plan aldı.

Özellikle Windows 11'i yeniden yüklemek yerine bilgisayarınızı onarmanın daha görünür bir yolu var. Ayrıca kullanıcılara Windows 11 yüklediklerinde tüm verilerinin bilgisayardan silineceğini bildiren bir onay mesajı da bulunmaktadır. Pencere kenarı değişmedi.

Windows 11'in Yeni Kurulum Ekranı: Microsoft Sonunda Değişiklik Yaptı Mı?
Eski kurulum ekranı solda, yenisi sağda © XDA-Developers

Bu kadar mı?

Windows 11'in en son sürümü yeni bir kurulum ekranından daha fazlasını sunuyor. Varsayılan olarak etkinleştirilen ve arka plan gürültüsünü ve yankıları ortadan kaldıran görüntülü ve sesli aramalar sırasında gelişmiş ses netliği için bir seçenek içerir.

Ayrıca, bir bildirim aracılığıyla akıllı telefondaki fotoğrafların görüntülenmesine olanak tanıyan yeni bir özellik, yeni dosya sıkıştırma seçenekleri ve her zamankinden daha hızlı olan optimize edilmiş bir Yakındaki Paylaşım işlevi var.

Paylaş işlevi Outlook, WhatsApp, Facebook, Gmail ve X.com dahil olmak üzere çeşitli uygulamalara hızlı erişim sağlıyor. Microsoft USB 4 2.0 desteğini onayladı.


KaynakXDA-Developers

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent