recent
Güncel Haberler

PS5'in Geleceğine Bir Bakış: State of Play Duyurusu Nasıl İzlenecek?

Ana Sayfa
Heyecan Zirvede: PS5 State of Play Duyurusu Geldi!

Yaklaşan State of Play etkinliği, birkaç haftadır ortalıkta dolaşan söylentilere açıklık getirecek. PS5 serisinin önemli bir kısmının ve PlayStation VR 2'nin tanıtımı hakkında spekülasyonlar olsa da, mevcut program sadece FF7 Rebirth ve Rise of the Ronin'in onaylanmasıyla belirsizliğini koruyor. Üretici bu durumu yakında birkaç heyecan verici duyuru içermesi beklenen bir etkinlikle ele alacak.

State of Play'i nerede ve ne zaman izleyebilirsiniz?

Beklendiği gibi duyuru yapıldı. PS5 oyun etkinliğine ilişkin spekülasyonlar kısa sürdü. İçeriden öğrenenler ve veri analizcileri bir süredir bir State of Play etkinliği olasılığını tartışıyorlardı ki bu yılın bu zamanlarında alışılmadık bir durum değildir. İçeriden biri hafta sonu programın önemli bir bölümünü açıkladığında resmi bir duyuru yakın gibi görünüyordu. Tüm göstergeler Sony'nin konferansı çoktan YouTube'a yüklediğini ve kısa bir süre sonra da duyurunun yapılacağını gösteriyordu. Amerikalı üretici bu hafta bir State of Play yayını yapılacağını doğruladı.

Yayının 1 Şubat Çarşamba günü Türkiye saatiyle gece 1'de YouTube ve Twitch üzerinden yapılması planlanıyor. 40 dakikalık yayın sırasında PS5 ve PS VR2 oyuncuları için gelecek yapımlar duyurulacak. Şu anda, Rise of the Ronin ve Stellar Blade bu etkinlik için onaylanan tek iki oyun. Resmi kaynaklara göre, gelecek oyunların bir listesi zaten web üzerinde yayınlandı. Bu listede Until Dawn, Death Stranding 2 ve Bioshock'un yaratıcısından yeni bir oyun yer alıyor. Ayrıca, tamamen sanal gerçeklikte oynanabilecek yeni bir Metro oyunu duyuruldu ki bu da Çarşamba akşamki gösterinin sürprizlerinden birini ortaya çıkarmış olabilir.

Hangi oyunları bekleyebilirsiniz?

Vurgu ortakların PS5 oyunları üzerinde olacak olsa da, yayıncının kendi yapımlarından birkaçının da sergilenmesi mümkündür. Sony daha önce God of War Ragnarok ve Marvel's Spider-Man 2 ile başarı elde etmişti ancak bu yıl için önemli bir duyuru yapılmadı. Geçtiğimiz Mayıs ayında ortaya çıkan Jade Raymond'un Fairgames'i gibi geliştirilmekte olan oyun hizmetleriyle ilgili daha fazla bilgi yayınlanması mümkündür. Bunu öğrenmek için lütfen bu Perşembe gecesi bize katılın. Bir hatırlatma olarak, etkinlik şunları içerecektir:

  • Rise of the Ronin
  • Sonic Generations Remaster
  • Death Stranding 2
  • Yeni Metro oyunu
  • Final Fantasy 7 Yeniden Doğuş
  • Silent Hill 2
  • Judas
  • Until Dawn

Ve siz, bu State of Play sırasında hangi oyunları izlemeyi hedefliyorsunuz?

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent