recent
Güncel Haberler

The Last of Us 2. Sezon: Abby'nin Geri Dönüşü Resmiyet Kazandı!

Ana Sayfa
The Last of Us 2. Sezon: Abby'nin Geri Dönüşü Resmiyet Kazandı!

The Last of Us'ın 2. Sezonunun gecikmesine geçen yıl Hollywood'u etkileyen yazar ve oyuncu grevi neden olmuştu. Ancak, çeşitli tarafların davalarını kazanmasının ardından devam filminin ön prodüksiyonu ve oyuncu seçimleri yeniden rayına oturdu. The Last of Us'ın 2. Sezonundaki ana karakterlerden biri için bir tercümanın resmi olarak duyurulduğunu belirtmek gerekir.

The Last of Us'ın 2. Sezonu Abby'sini buldu

2023 yılında HBO'nun The Last of Us dizisi 8 Emmy kazanarak bir fenomen haline geldi. Dizinin başarısı oyunun satışlarına da yansıdı ve The Last of Us 2'deki olayları takip edecek bir devam bölümünün hızla onaylanmasına yol açtı. Bu ikinci bölümün zenginliği nedeniyle dizi yapımcıları bölümü ikiye bölmeyi düşünüyor. Abby'yi canlandıracak aktrisle ilgili söylentiler de bu açıklamayla son bulmuş oldu.  

The Last of Us 2. Sezon: Abby'nin Geri Dönüşü Resmiyet Kazandı!
The Last of Us 2. Sezon: Abby'nin Geri Dönüşü Resmiyet Kazandı!

Kaitlyn Dever'in The Last of Us'ın 2. sezonunda Abby'yi canlandıracağı doğrulandı ve hayranlar arasında güçlü tepkiler yarattı. İptal edilen filmdeki Ellie rolünü kaçırmasına rağmen, Dever'in oyuncu seçimi şimdiden heyecan yarattı. Dever'in ünü ve yeteneği çok iyi biliniyor. Unbelievable, Booksmart ve Hulu'nun No One Will Save You dizilerinde çok çeşitli rolleri oynayabildiğini kanıtladı.

TLOU 2 birkaç sezona mı bölündü?

Boyu onu eleştirenleri rahatsız eden ana nokta. Abby'nin geçmişini anlatan sahneler çekildikten sonra fiziksel eğitimine başlanacak. Olağanüstü bir performans sergileyeceğinden eminiz. HBO açıkça yetenekli bir oyuncu aramış ve bulmuş. Önümüzdeki birkaç saat içinde internette gezinmekten kaçınmasını tavsiye ediyoruz çünkü tepkiler oldukça düşmanca olabilir. Şimdi The Last of Us 2. sezonun nasıl kurgulanacağını görmek için beklemek gerekiyor.

Craig Mazin ve Neil Druckmann destanın ikinci bölümünün hikayesini birden fazla parçaya bölmeyi düşünüyor. Bu, HBO dizisinin devamının, ilk sezonun sonunu doğrudan takip eden ve birçok izleyiciyi şok etmesi muhtemel ünlü sahneyle sonuçlanan olaylara daha fazla odaklanmasını sağlayacaktır. Bu yaklaşım Kaitlyn Dever'e, Nathan Drake'in sevgili kızından heybetli Abby'ye fiziksel dönüşümünü geçirmesi için bolca zaman sağlayacaktır. 

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent