recent
Güncel Haberler

AMD'den Oyun Dünyasına Yenilik: Radeon 700M'e Fluid Motion Frames!

Ana Sayfa
AMD'den Oyun Dünyasına Yenilik: Radeon 700M'e Fluid Motion Frames!

NVIDIA şu anda DLSS 3 teknolojisiyle kare üretiminde lider olabilir, ancak AMD de çok geride değil. Bu da AMD'nin NVIDIA ile rekabet edebilme yeteneğine güvendiğini ve kullanıcılarına yüksek kaliteli bir oyun deneyimi sunma konusunda istekli olduğunu gösteriyor.

AMD sürücü geliştirmeye odaklanıyor ve Fluid Motion Frames ile kare oluşturma teknolojisini doğrudan sürücülerine entegre etmeyi planlıyor.

Fluid Motion Frames ve önizleme sürücüleri

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında AMD, AMD Fluid Motion Frames (AFMF) ile en son teknolojilerini kullanabilen oyunların sayısını kendinden emin bir şekilde artırdı! Hepsi bu kadar da değil, iki oyun resmi olarak FSR 3'ü büyük bir heyecanla desteklemeye başladı!

AMD'den Oyun Dünyasına Yenilik: Radeon 700M'e Fluid Motion Frames!
Kağıt üzerinde çok iyi, FSR 3 hala nadiren kullanılıyor © AMD

Önizleme sürücüleriyle entegre edilen AFMF, geliştiricilerin herhangi bir ek çaba göstermesine gerek kalmadan yirmi ek oyunu zahmetsizce destekledi! Bu 'önizleme' sürücülerinin tam olarak doğrulanmadığını ve yalnızca Radeon RX 7000 kartları için mevcut olduğunu ve potansiyellerini sınırladığını belirtmek gerekir.

Ancak AMD, bu önizleme sürücülerini RX 6000'ler de dahil olmak üzere önceki nesil Radeon RX'ler için hemen kullanıma sundu ve teknoloji popülerlik kazanmaya devam ediyor.

AMD tabanlı mini PC'leri ve konsolları güçlendirmek

AMD, artık yalnızca en yeni Radeon RX 6000 veya RX 7000 kartlarını değil, aynı zamanda AMD'nin Ryzen işlemcilerinin çoğunda bulunan Radeon 700M grafik çözümünü de destekleyen sürücülerinin en son 23.40.01.10 sürümünü yayınladı.

AMD'den Oyun Dünyasına Yenilik: Radeon 700M'e Fluid Motion Frames!
AMD Radeon 700M çözümleri artık etkileniyor © VideoCardz

Resmi AMD web sitesi bu sürücüler hakkında daha ayrıntılı bilgi vermektedir. Bu, ASUS ROG Ally'nin Ryzen 7040, Ryzen 8040, Ryzen 8000G, Ryzen Z1 veya Z1 Extreme modellerine sahip kullanıcıların artık bu sürücülerden tam olarak yararlanabileceği anlamına geliyor.

AFMF, mini PC'ler ve taşınabilir konsollar da dahil olmak üzere birçok makinenin performansını büyük ölçüde artırabilir! Bazı eleştirmenlerin hassasiyet eksikliğine dikkat çektiğini ve tüm önizleme pilotlarının sorunsuz çalışmayacağını akılda tutmak önemlidir. Yine de, kesinlikle test etmeye değer!


Kaynak: VideoCardz

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent