recent
Güncel Haberler

Prime Gaming: Yepyeni Ücretsiz Oyunlarla Kalbinize Dokunacak!

Ana Sayfa
Prime Gaming: Yepyeni Ücretsiz Oyunlarla Kalbinize Dokunacak!

Son yıllarda, çok fazla para harcamadan oyun oynamanın keyfini çıkarmak giderek daha kolay hale geldi. Bilgisayar oyuncuları, Steam'de bir defaya mahsus ücretsiz hafta sonları, Epic Games Store'da haftalık ücretsiz oyunlar ve Amazon aboneliğinin bir parçası olarak sunulan başlıklar dahil olmak üzere çok çeşitli seçeneklere sahip. Ancak Prime Gaming teklifi bu yıl daha az içerik ve daha az oyunla bazı değişikliklere uğrayacak gibi görünüyor. 

Riot Games, e-ticaret devinin aldığı bir kararın ardından artık LoL sunmayacağını duyurdu. En azından Ocak 2024'e kadar yalnızca dört ücretsiz oyun olacak. İkinci ücretsiz oyun sadece birkaç saat içinde kullanıma sunulacak.

Prime Gaming ile yeni bir ücretsiz oyun

Amazon Prime Gaming için bir sonraki ücretsiz oyun yakında bekleniyor.  Bu ayki seçenekler, muhtemelen Amazon'un bulut oyun platformu Amazon Luna'yı tanıtmaya odaklanması nedeniyle her zamankinden daha sınırlı. Bunun geçici bir düzenleme mi yoksa kalıcı bir değişiklik mi olduğunu ancak zaman gösterecek. Bu arada, hizmetin üyeleri bugün Apico adlı yeni bir yapıma erişebilecekler.  

Dokunaklı Endling - Extinction is Forever'ın ardından, arıcılık üzerine kurulu bu 2D simülasyon oyununda ekoloji temasına devam ediyoruz. Oyun rahatlatıcıdır ve arıları kendi hızınızda yetiştirmenize, toplamanıza ve korumanıza izin verir. Kaynakları toplayabilir, yeni habitatlar inşa edebilir ve hatta yeni türler keşfedip yaratabilirsiniz. Bu Amazon Prime Gaming oyununu anlamak başlangıçta zor olabilir, ancak sonuçta bol miktarda içerikle keyifli ve rahatlatıcı bir deneyim sunar.

APICO, simülasyon ve yönetim oyunları hayranlarına yönelik bağımsız bir yapımdır. Oyun tüm platformlarda son derece olumlu eleştiriler aldı ve e-ticaret devi aboneliğinize dahil olan Amazon Prime Gaming aracılığıyla bugün ücretsiz olarak sunuluyor. 


Kaynak: Prime Gaming

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent