recent
Güncel Haberler

Brad Pitt ve Angelina Jolie Klasiklerinden Esinlenen Prime Video'nun Yeni Dizisi!

Ana Sayfa
Brad Pitt ve Angelina Jolie Klasiklerinden Esinlenen Prime Video'nun Yeni Dizisi!

Prime Video, Netflix ve Disney+ ile birlikte, uyarlamalar konusunda inanılmaz bir tutkuya sahip! Filmleri diziye dönüştürme konusunda uzmanlar ve tam tersi, belirli serileri yeni bir ışıkta yeniden keşfetmeyi çok heyecan verici hale getiriyor. Şubat ayında Prime Video, 90'ların sonu ve 2000'lerin başındaki önemli eserlerden uyarlanan yeni bir dizi yayınlayacak: Ve tahmin edin ne oldu? Mr and Mrs Smith!

Mr & Mrs Smith Prime Video'da, çok yakında!

Heyecan verici haberlere hazır olun! Ve en iyi kısmı? Yeni uyarlamanın Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin başrollerini paylaştığı daha sonraki film uyarlamasından ziyade hepimizin bildiği ve sevdiği bu versiyona çok benzeyeceği söyleniyor. Ne kadar harika değil mi? Amazon, 90'lı yılların sonlarında yayınlanan ve başrollerinde muhteşem Scott Bakula ve Maria Bello'nun gizli ajan bir çifti canlandırdığı popüler bir diziyi uyarlıyor. 

Büyük ve küçük ekranların bu iki genç ünlüsü sadece yetenekli olmakla kalmıyor, aynı zamanda heyecan verici yeni bir casus geriliminde de rol alıyor. Donald Glover (Community) ve Maya Erskine'den (On sera 2!) oluşan dinamik ikiliyle tanışmaya hazır olun! Büyük bir casusluk ajansı tarafından işe alınan yabancı ajanlar olarak kendilerini beklenmedik bir şekilde evli ve yeni kimlikler edinmiş bulurlar. Kaçırmak istemeyeceğiniz aksiyon dolu bir macera! Hiçbir ortak noktaları olmamasına rağmen, tehlikeli görevleri yerine getirmek için birlikte çalışmak zorundadırlar. İlişkilerini yönetmek zorlu olacak! Çalışmaları, gizlenmeleri ve gerçek duyguların ortaya çıkması arasında çılgın bir yolculuk olacak!

Yeni Mr and Mrs Smith dizisinin ilk sezonunu 2 Şubat'tan itibaren Prime Video'da izlemeye hazır olun! Ve bu arada, son fragmanla heyecanlanın!


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent