recent
Güncel Haberler

Korku Dolu Bir Serüven: Until Dawn'un Sinemaya Uyarlanması Yolda!

Ana Sayfa
Korku Dolu Bir Serüven: Until Dawn'un Sinemaya Uyarlanması Yolda!

Supermassive Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından piyasaya sürülen 2015 PlayStation'a özel Until Dawn, filme uyarlanmaya hazırlanıyor. Aksiyon, hızlı zaman olayları ve hayatta kalma korkusunu harmanlayan oyun, geleneksel bir video oyunundan çok interaktif bir filme benzeyen bir deneyim sunuyor. Uyarlama projesi, aralarında Twisted Metal, God of War, Horizon Zero Dawn ve Ghost of Tsushima'nın da bulunduğu geliştirme aşamasındaki birkaç projeden biri.

Until Dawn için deneyimli bir yaratıcı ekip

Bu uyarlamayı yönetmesi için David F. Sandberg seçildi. Shazam! filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan Sandberg, ilk yönetmenlik denemesini Lights Out ve Annabelle: Creation adlı korku filmleriyle yaptı. Senaryo, It, Annabelle ve The Nun gibi korku filmlerinin deneyimli yazarı Gary Dauberman tarafından denetlenecek ve Blair Butler (The Invitation) tarafından yazılacak.

Şu anda orijinal oyuncu kadrosunun olay örgüsünün geçtiği izole dağ evine dönüp dönmeyeceği belirsiz. Hayden Panettiere, Rami Malek, Brett Dalton, Nichole Bloom, Peter Stormare ve Noah Fleiss ile ilgili tartışmalar var.


Kaynak: The Hollywood Reporter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent