recent
Güncel Haberler

Ayıdan Daha Fazlası: Eleştirilere Meydan Okuyan Başarılı Dizi!

Ana Sayfa
Ayıdan Daha Fazlası: Eleştirilere Meydan Okuyan Başarılı Dizi!

2012 yapımı 'Ted' filmini biliyor musunuz? Film, John Bennett adında yalnız bir çocuğun ömür boyu sürecek bir en iyi arkadaş dilemesinin ardından canlanan bir oyuncak ayının hikayesini anlatıyor. Aradan 27 yıl geçmesine rağmen John ve Ted hala birlikte yaşamaktadır ve bu durum John'un evlilik hayatını zorlaştırmaktadır. İki arkadaş, günlerini esrar içerek ve televizyon izleyerek geçiren gençler gibi davranırlar. 

Film, yetişkinlere yönelik animasyon dizileri "Family Guy", "American Dad!" ve "The Cleveland Show "un yaratıcısı Seth MacFarlane tarafından yönetildi. Filmin devamı 2015 yılında gösterime girmiştir.

Bu iki filmin başarısı, kaba mizah anlayışlarına bağlanabilir. Fatih Özacun tarafından Türkçe seslendirilen oyuncak ayı, Seth MacFarlane yapımlarını anımsatan bir dil kullanıyor. Bazı izleyiciler filmleri ağır ve kaba bulurken, bu tür komedinin hayranları filmlerden keyif aldı. Birçok kişi utanmaz oyuncak ayının hikayesinin ikinci filmle sona erdiğine inansa da, o zamandan beri bir prequel serisi üretildi!

Ted dizisi çok sevildi

Ayıdan Daha Fazlası: Eleştirilere Meydan Okuyan Başarılı Dizi!
Ayı Teddy 2

Seth MacFarlane'in komedisinin öncesini anlatan yeni Ted dizisi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İki ana karakterin 90'lardaki gençlik yıllarında geçen dizi, Türkiye'de bulunmayan bir yayın platformu olan ABD'deki Peacock kanalında yayınlanıyor.  

Dizi yayın rekorları kırarken, uzman basından Rotten Tomatoes'ta ortalama %60'lık bir puanla karışık eleştiriler aldı. Bununla birlikte, dizi internet kullanıcılarından %90 gibi yüksek bir puan aldı ve bu da iyi karşılandığını gösteriyor. 

Bunun nedeni 90'ların nostalji faktörü ve iki ana karakterin geri dönüşü olabilir. Önceki filmleri beğendiyseniz ve Seth MacFarlane'in mizahını takdir ediyorsanız, Türkiye vizyon tarihini dört gözle bekliyor olabilirsiniz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent