recent
Güncel Haberler

Uzaya Yolculuk Başlıyor: Netflix'in Spaceman Filminin İlk Teaser'ı

Ana Sayfa
Uzaya Yolculuk Başlıyor: Netflix'in Spaceman Filminin İlk Teaser'ı

Netflix'in Spaceman için yayınladığı ilk teaser pek bir şey ortaya koymuyor. Ancak şimdiden heyecan verici ya da en azından merak uyandırıcı unsurlar var. Filmin yönetmenliğini Chernobyl'in de yönetmeni olan Johan Renck üstleniyor ve Jaroslav Kalfař'ın Spaceman of Bohemia adlı romanından uyarlanıyor.

Ben bir Spaceman'ım, sırtımda bir roket var

Yaklaşan HBO mini dizisinin müzikleri Max Richter'e (The Leftovers) ve oyuncu kadrosu Carey Mulligan, Kunal Nayyar ve Isabella Rossellini'ye ait olacak. Ayrıca Paul Dano (The Batman) olay örgüsünün merkezinde yer alan yaratığı seslendirecek.

Özet, astronot Jakub'un güneş sisteminin en uzak noktalarına yaptığı tek başına araştırma görevini anlatıyor. Altı ay sonra Jakub, Lenka ile olan evliliğinin Dünya'ya döndüğünde onu beklemeyebileceğini fark eder. Jakub, karısıyla barışmak için gemisinin bağırsaklarında saklı bulunan gizemli bir yaratıktan yardım alıyor. Jakub, Hanuš ile birlikte çok geç olmadan neyin yanlış gittiğini anlamaya çalışır.

Karanlık ve ciddi bir bilimkurgu filmi

Yönetmen Johan Renck, Adam Sandler'ın oyunculuk yeteneklerinin farklı bir yönünü sergilemeyi amaçladığını belirterek, komedyenin alışılagelmiş rollerine benzemeyen bir performans istediğini söyledi. Renck, Sandler'ın genellikle göz ardı edildiğine inandığı zekasını ve derinliğini övdü. 

Netflix'te 1 Mart'ta gösterime girecek olan Spaceman filminin bir aksiyon-macera filminden ziyade daha dramatik ve içe dönük olması bekleniyor.


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent