recent
Güncel Haberler

MCU Krizinde: Jonathan Majors (Kang) İle Marvel Yollarını Ayırıyor

Ana Sayfa
MCU Krizinde: Jonathan Majors (Kang) İle Marvel Yollarını Ayırıyor

Ant-Man and the Wasp: Quantumania'daki Kang rolüyle tanınan ve Avengers 5'in başrolü için adı geçen Jonathan Majors, kariyerinde önemli ve sorunlu bir dönüm noktasına geldi.

Yaklaşık iki hafta süren duruşmanın ardından altı üyeli jüri Jonathan Majors'u aile içi şiddetten suçlu buldu. Verilecek ceza Şubat ayında açıklanacak. MCU'daki merkezi rolüne rağmen, Marvel Stüdyoları aktörle yollarını ayıracağını açıkladı.

Jonathan Majors'ın kariyeri sona mı eriyor?

Creed 3, Lovecraft Country ve Magazine Dreams filmlerindeki rolleriyle tanınan Amerikalı aktör, eski kız arkadaşı Grace Jabbari tarafından saldırı ve tacizle suçlandı. Diğer meslektaşlarının da onun aleyhinde ifade verdiği bildirildi. 34 yaşındaki oyuncunun gelecek vaat eden kariyeri büyük olasılıkla sona eriyor.

Marvel Sinematik Evreninde (MCU) Jonathan Majors çoklu evrende Kang'ın birden fazla versiyonunu canlandırdı. İlk olarak Loki'nin ilk sezonunda He Who Remains olarak göründü ve daha sonra Ant-Man and the Wasp'ta Kang'ı canlandırdı: Kang konusu Loki'nin 2. sezonunun sonunda çözülmüş gibi görünüyor, bu da MCU'da Kang'sız bir gelecek olasılığını ortaya çıkarıyor. Kang konusu Loki'nin 2. sezonunun sonunda çözülmüş gibi görünüyor, bu da MCU'da Kang'sız bir gelecek olasılığını bırakıyor.

MCU Krizinde: Jonathan Majors (Kang) İle Marvel Yollarını Ayırıyor
Kang değiştirilecek mi yoksa yeniden mi rol alacak? © Marvel Studios

MCU'yu gelecekte neler bekliyor?

Infinity Saga'daki Thanos'a benzer şekilde, Kang'ın da 4 ila 6. Aşamalar için birincil antagonist olması planlanıyordu. Şimdi merak edilen soru Marvel Stüdyolarının bu plana sadık kalıp Jonathan Majors'ın yerine yeni bir oyuncu mu seçeceği yoksa planlarını tamamen değiştirip değiştirmeyeceği. Her iki seçenek de mümkün.

MCU'da zaten bir aktör değişikliği yaşandı (özellikle Rhodey rolünde Don Cheadle olarak), aynı zamanda Michael Waldron da yakın zamanda Avengers: The Kang Dynasty filmi için yazma görevine alındı; film 2026'da bekleniyor. Senarist, zaten belirsiz geleceğiyle başa çıkmak zorunda olan Jonathan Majors'ı Avengers: Secret Wars ile Faz 6'yı tamamlamak için görevlendirildi.

Bununla birlikte, Fantastik Dörtlü'nün MCU'ya gelişi, gelecekte Kang'ın yerini alacak yeni bir süper kötüyü tanıtabilir: Doktor Doom. Kang/Majors'un son zamanlarda zedelenen imajı ve Marvel film ve dizilerinin son aylardaki düşük performansı göz önüne alındığında, yeni bir başlangıç MCU ve hayranları için en iyi hareket tarzı olabilir.


Kaynak: Deadline

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent