recent
Güncel Haberler

The Last of Us: İptal Edilen Çok Oyunculu Oyunun Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ana Sayfa
The Last of Us: İptal Edilen Çok Oyunculu Oyunun Görüntüleri Ortaya Çıktı

The Last of Us evreninde geçen çok oyunculu oyun projesi birkaç aylık geliştirme sürecinin ardından iptal edildi. Kaliforniyalı stüdyo Naughty Dog, son otuz yıldır kimliklerinin temel bir parçası olan tek oyunculu hikâye oyunları geliştirmeye odaklanmaya karar verdi.

Yakın zamanda ortaya çıkan bir sızıntı, daha önce iptal edildiği düşünülen The Last of Us Online'ın ana menüsüne ait bir ekran görüntüsünü ortaya çıkardı.

The Last of Us Online: Oyundan bir görüntü vahşi doğada görüldü

ResetEra platformunda, geçmişte güvenilir bir bilgi kaynağı olan Dusk Golem, The Last of Us Online'ın iptal edilmesinden yararlanarak gizli tutulan bir ekran görüntüsünü paylaştı.

The Last of Us: İptal Edilen Çok Oyunculu Oyunun Görüntüleri Ortaya Çıktı
The Last of Us Online'ın ana menüsünden alınan bu görüntü daha resmi olamazdı © Naughty Dog

Ekran görüntüsünde The Last of Us'a adanmış çok oyunculu yapımın ana menüsünde 'Lobby', 'Study', 'Bunk', 'Battlepass' ve 'Store' sekmeleri yer alıyor.  Oyunun arayüzü The Last of Us Part 2'de oluşturulan görsel kodları takip ediyor.

Ek olarak, arayüzün alt kısmında bir sezon sistemi mevcut, bu da Naughty Dog ekiplerinin oyun için yıllarca devam eden destek sağlamasını gerektirecekti. Sonuç olarak, stüdyo projeden vazgeçmek gibi zor bir karar aldı.

The Last of Us Online'a hangi oyun modları dahil edilebilirdi?

Naughty Dog tarafından geliştirilen bu çok oyunculu proje, mod yapısını net bir şekilde belirtmek zor olabilir; ancak, The Last of Us'un 2013 yılında PlayStation 3 platformunda ilk kez piyasaya sürüldüğü ve bir yıl sonra PS4 için remastered versiyonunun yayınlandığı dönemde zaten popüler olan "Factions" moduna sahip olduğunu hatırlamak önemlidir.

The Last of Us: İptal Edilen Çok Oyunculu Oyunun Görüntüleri Ortaya Çıktı
The Last of Us Online'ın stüdyo tarafından açıklanan tek çizimi © Naughty Dog

Bu bağlamda, Supply Raid ve Survival modlarına kolayca geri dönülebileceğini söylemek mümkündür. Oyuncular ayrıca Ateşböcekleri ve Avcılar arasında seçim yapma şansına sahipti. Avcılar, klanlarının hayatta kalmasını ve gelişmesini sağlamak için oyun boyunca belirli yan görevleri tamamlarken yeterli malzeme toplamak zorundaydı.

The Last of Us'un evreni, hayatta kalmaya (hem solo hem de takım tabanlı olarak) mükemmel bir şekilde uygun olduğundan, bir "battle royale" modu da oldukça ilgi çekici olabilirdi. Ancak ne yazık ki, bu bekleyişi içinde olanlar için The Last of Us Online adlı bu modun gerçekleşmeyeceğini belirtmek gerekir.


Kaynak: ResetEra'da Dusk Golem

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent