recent
Güncel Haberler

Netflix'ten Yeni Bir Atılım: Squid Game'in Video Oyunu Yolda!

Ana Sayfa
Netflix'ten Yeni Bir Atılım: Squid Game'in Video Oyunu Yolda!

Kore yapımı Squid Game, 2021'in sonlarında popüler yayın platformuna sunuldu ve o zamandan beri olağanüstü bir başarı elde ederek on milyonlarca izleyiciyle Netflix'te en çok izlenen dizilerden biri haline geldi.

Şu anda ikinci bir sezonun hazırlık aşamasında olmasına ve yakın zamanda bir reality dizisinin hizmete girmesine rağmen, platform şimdi Squid Game evreninde geçen bir video oyununun geliştirildiğini doğruladı.

Netflix Squid Game'i resmileştirdi

Squid Game serisi, şu anda bir video oyunu uyarlaması için uygun bir konsepte sahip gibi görünüyor. Her biri bir öncekinden daha fazla borçla boğuşan tamamen yabancılar, büyük miktarda para kazanmak için ardışık olarak ölümcül sınavları geçmek zorunda kalıyorlar.

Netflix, Squid Game'in şu anda çok oyunculu bir video oyunu uyarlamasının geliştirildiğini duyurdu.

Squid Game oyunu hakkındaki bilgiler sınırlı olsa da, şu anda Netflix'te geliştirme aşamasında olduğunu biliyoruz. Oyun, hit diziye dayanan oyunlarda diğer oyuncularla rekabet etmeyi içerecek.

İlk sezondaki bazı ana oyuncuların rollerini yeniden canlandıracağı Squid Game 2. sezon haberlerini merakla beklerken, bu duyurunun birçok hayranı heyecanlandıracağı kesin. Netflix herhangi bir görüntü yayınlamadığı için, bu uyarlamanın SVOD platformunda yer alması biraz zaman alabilir.

Netflix oyun kolu ile vites yükseltiyor

Çok uluslu Amerikan şirketi geçtiğimiz aylarda video oyunlarına olan ilgisini dile getirmişti. Geçen yılın Ağustos ayında Netflix, abonelerinin oyunlarına TV, akıllı telefon veya tablet gibi herhangi bir uyumlu cihazdan erişmelerine olanak tanıyan bulut oyunlarına girdiğini duyurdu.

Ayrıca Netflix, Netflix Games adında kendi oyun segmentini başlattı. Kısa bir süre önce şirket, GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas'ın yeniden düzenlenmiş özel sürümlerine mobil erişim sağlamak için Rockstar Games ile ortaklık kurdu.

2024 yılında, Cosy Grove gibi çeşitli oyunlar: Camp Spirit, Game Dev Tycoon ve Sonic Mania Plus gibi çeşitli oyunlar da Netflix oyun kataloğuna eklenecek.


Kaynak: Netflix

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent