recent
Güncel Haberler

GTA 6 Sahte Dosya Alarmı: Bilgisayar Kullanıcılarını Uyarıyoruz!

Ana Sayfa
GTA 6 Sahte Dosya Alarmı: Bilgisayar Kullanıcılarını Uyarıyoruz!

Bilgisayarınızda GTA 6 oynamak, heyecan verici bir deneyim gibi görünebilir, ancak oyunu indirme ve yükleme sürecinde dikkatli olmak önemlidir. İnternet üzerinde, Rockstar Games'in yeni oyununu bilgisayarınıza indirmenizi ve Vice City'nin keyfini çıkarmanızı vaat eden çeşitli .exe dosyaları bulunmaktadır. Ancak, bu dosyaların sahte olma olasılığına karşı uyanık olmalısınız.

GTA 6 ve şimdi de kötü amaçlı yazılım

Son yılların en çok beklenen oyunlarından biri olan GTA 6'nın ilk fragmanının kısa süre önce yayınlanması, şimdiden 100 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşarak Rockstar Games için olağanüstü bir başarı sağladı.

Bununla birlikte, oyunun çıkış tarihi 2025 olarak belirlendi, bu da GTA 6 etrafındaki heyecanın, 2013'te piyasaya sürülen ve 190 milyondan fazla kopya satan bir önceki bölümün satışlarını artıracağı anlamına geliyor. Oyunun son fragmanı, Tom Petty'nin "Love is a Long Road" şarkısının akışında bir artışa neden oldu, ancak aynı zamanda bilgisayar korsanları için yüksek riskli bir hedef sunuyor.

PC için herhangi bir GTA 6 yüklemeyin

Bazı oyuncuların sabırsızlığı ve saflığı, dolandırıcıların sahte çalıştırılabilir dosyalar dağıtmasına, oyunun PC'lere kurulumunu kopyalamasına, ancak altta yatan kötü amaçlı yazılımı enjekte etmesine neden oldu.

GTA 6 Sahte Dosya Alarmı: Bilgisayar Kullanıcılarını Uyarıyoruz!
© Reddit

Şimdilik GTA 6'nın PS5 ve Xbox Serisi konsollar için 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. PC sürümünün ise konsol sürümünden birkaç ay sonra, muhtemelen 2026'da çıkması planlanıyor.

Başka bir deyişle, yeni GTA 6 için bir yükleme dosyasına rastlarsanız ya da bir web sitesi yeni GTA'yı bilgisayarınızda önizlemek için çok az da olsa bir ücret ödemenizi önerirse, bunun aldatıcı bir plan olduğunu unutmayın.


Kaynak: THM

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent