recent
Güncel Haberler

GTA 6 Fragmanı İle Ortaya Çıkan 5 Anahtar Bilgi

Ana Sayfa
GTA 6 Fragmanı İle Ortaya Çıkan 5 Anahtar Bilgi

GTA 6'nın resmi fragmanı yayınlandı ve oyunun modern çağda Vice City'de geçeceği ortaya çıktı. Oyunda Lucia ve başka bir kişiden oluşan ve romantik bir ilişki olasılığı bulunan bir kahraman ikilisi yer alacak. Fragman etkileyici grafikleri sergiliyor ve soygunların, çete savaşlarının ve sosyal ağların oyundaki temel mekanikler olacağını gösteriyor. PC versiyonu için çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

GTA 6 ne zaman piyasaya sürülecek?

Bu nedenle, PC oyuncularının gecikme olasılığı göz önüne alındığında sabırla beklemeleri gerekebilir. Grand Theft Auto 6, bir basın açıklamasına göre PS5 ve Xbox Series X/S için 2025 yılında piyasaya sürülecek. Ancak PC versiyonunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Daha önce GTA 5, PS3 ve Xbox 360 versiyonlarının piyasaya sürülmesinden 18 ay sonra gelmişti. Rockstar'ın son video oyunu Red Dead Redemption 2 geçmişte üç kez ertelenmişti. Oyunun yapımına neredeyse on yıl önce, 2014 yılında başlanmıştı.

GTA 6 nerede geçiyor?

GTA 6 Fragmanı İle Ortaya Çıkan 5 Anahtar Bilgi
GTA 6 © Rockstar Games

Sızdırılan fragmanda da görüldüğü üzere GTA 6, 2002'deki bölümün ikonik mekânı Vice City'de geçiyor. Bu kez oyun, canlı sosyal ağları ve çeşitli topluluklarıyla modern çağda yer alıyor. Neon ışıkları öne çıkmaya devam ederken, 80'lerin nostaljisinin eksikliği göze çarpıyor. Bu altıncı bölüm aşırılık, kendine düşkünlük, narsisizm ve toplumsal parçalanma temalarını derinlemesine inceliyor. 1 dakika 30 saniyelik video, çeşitli kültürleri ve kimlikleri temsil eden çok çeşitli bireyleri sergiliyor. Lowrider'lar ve abartılı otomobilleri, striptiz kulüplerinin hayranları, Vice City silüetinin tadını çıkaran ayrıcalıklı bireyler, şehir rodeolarının meraklıları ve çamur ve canavar kamyonları tercih edenler yer alıyor. Video, hem doğal manzaraları hem de büyük bir şehri kapsayan Florida esintili bir kartpostal ortamında yoğun nüfuslu bir bölge olan "Leonida" olarak adlandırılan bir alanda geçiyor.

Altıncı bölümün baş kahramanları kimler?

Söylentiler doğrulandı: Bununla birlikte, nihai hedef bilinmezliğini koruyor. GTA 6'da Lucia ve bir başka kişiden oluşan bir kahraman ikilisi yer alacak. "Jason" olduğu tahmin edilen bu kişinin adı fragmanda açıklanmasa da, ikilinin ilişkisi "Bonnie ve Clyde"ı anımsatıyor gibi görünüyor.  Görüntülerde Lucia engelleri aşmak için uyumlu bir ekip olmanın önemini vurguluyor. Şimdilik ekibin bir soygundan sonra kaçışını ya da romantik bir ilişki içinde olma ihtimalini gözlemleyebiliyoruz.

Hakkında en çok şey öğrendiğimiz karakter nihayetinde Lucia. Fragmanın başında hücresinden dışarıya bakıyor. Ana karakterin hapsedildiği açık ama bunun nedeni bir sır olarak kalıyor. "Neden burada olduğunu biliyor musun?" sorusuna Lucia, "Kötü şans, sanırım" diye yanıt veriyor. Videonun geri kalan kısmında Vice City'nin sunduğu her şey gösteriliyor, sanki Lucia eğlenmek için özgürlüğünün tadını çıkarıyormuş gibi. Şu anda, sunulan sahnelerin sırası hakkında bilgimiz yok. Hapishane bir giriş niteliğinde olabilir.

Yüzünüze gerçek bir grafik tokadı atan bir oyun mu?

GTA 6 Fragmanı İle Ortaya Çıkan 5 Anahtar Bilgi
GTA 6 © Rockstar Games

GTA 6 olağanüstü düzeyde bir teknik yeterlilik sergiliyor. Fragman, Vice City'nin kalabalık sokakları ya da doğal çevresi gibi karmaşık ortamları benzersiz bir ayrıntı düzeyiyle sergiliyor. Aklımıza Red Dead Redemption 2'nin etkileyici estetiği geliyor ve Rockstar hangi sahnelerin motor içi olduğunu ve ham sinematiklerden alındığını açıkça belirtmese bile buna inanmaya meyilli olmamızı sağlıyor. Stüdyonun bu konuda şeffaf bir geçmişi var ve geçmişte aldatma girişiminde bulunmadı. Vahşi Batı üçlüsü Grand Theft Auto 5'in ilk fragmanları nihai ürünün gerçek bir temsiliydi. Bu nedenle GTA 6'nın görsellerinin de benzer olacağını tahmin edebiliriz.

GTA 6'da bizi hangi mekanikler bekliyor?

Grand Theft Auto hakkında mevcut tüm bilgiler bunlar. Sızıntılar ve videonun finalinde de belirtildiği gibi soygunlar, çete savaşları ve sosyal ağlar deneyimin merkezinde yer alacak. GTA 6'nın 2025'te yayınlanacak olması geleceğin ne getireceğini belirleyecek. Fragmanda karadan, denizden ve havadan bir dizi araç sergileniyor, sanki Vice City zaten çevrimiçi oyuncularla doluymuş gibi. GTA 6'nın 2025'te yayınlanacak olması geleceğin ne getireceğini belirleyecek.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent