recent
Güncel Haberler

GTA 6: Rockstar Stüdyosu Yeniden Tehdit Ediliyor, Durumun Tamamen Absürd

Ana Sayfa
GTA 6: Rockstar Stüdyosu Yeniden Tehdit Ediliyor, Durumun Tamamen Absürd

Rockstar Eylül ayında GTA 6 için ilk resmi fragmanı yayınladığında, dünya çapındaki hayranlar her ayrıntıyı analiz etti. Fragmanda son dönem internet kültürüne göndermelerin yanı sıra önemli gerçekler, sıra dışı olaylar ve viral videolar da yer alıyordu. Bazı oyuncular bunu mizahi bulurken, diğerleri bulmadı.

Rockstar, GTA 6 fragmanı nedeniyle tehdit altında, durum aykırı bir hal alıyor.

'Florida Jokeri' olarak da bilinen Lawrence Sullivan ismi tanıdık geliyor mu? Kendisi yüzünü kaplayan dövmeleriyle gerçek hayatta bir suçludur. Son zamanlarda, GTA 6 fragmanında ona benzeyen bir karakter ortaya çıktı ve onu kamuoyunun gözüne soktu. Bununla birlikte, ona benzeyen bir karakterin oyuna dahil edilmesinin, oyun geliştiricilerinin herhangi bir yanlış yaptığı anlamına gelmediğini belirtmek önemlidir. Lawrence bu ilgiden faydalanmak amacıyla Rockstar'a karşı iki milyon dolarlık bir dava açtı. Stüdyodan hiçbir yanıt alamayan Joker, Rockstar'ı tehdit eden ve daha da fazlasını talep eden, bu dünyanın tamamen dışında bir video yayınladı.

Videoda, bir çalının arkasından çıkmış gibi görünerek sahnede beliriyor ve Rockstar'a saldırmak için kameranın karşısına geçiyor. Stüdyonun kendisinin parodisini yapmaya hakkı olmadığına inanıyor ve şimdi 5 milyon dolar tazminat istiyor. Talepleri karşılanmazsa yasal yollara başvuracağı tehdidinde bulundu. "Hepiniz benim zekamla oynuyorsunuz... Bu son uyarımdır. Avukatlarımla görüştüm. Sizi hesap vermeye çağırdık ama bir cevap alamadık. Şimdi beş milyon dolar istiyorum. Doğum günüm olan 11 Ocak'a kadar cevap vermezseniz, yasal işlem başlatacağız. Rockstar, git baban Take Two ile konuş ve bana paramı ver." işte.

İnsanın çok izlenen bir videoda kendisinin parodisinin yapıldığını gördüğünde rahatsız olması anlaşılabilir bir durumdur, özellikle de bu karikatür son oyuna dahil edilmişse. Parodinin uygulanması mizahidir. Durumun geleceği, 11 Ocak'ın önemli bir tarih olmasıyla birlikte görülmeye devam ediyor. Ancak, eylemin fırsatçı olduğunu kabul etmek gerekir.  


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent