recent
Güncel Haberler

Çılgın Birleşim: Epic Games Store'da İki Ücretsiz Oyun Sizi Bekliyor!

Ana Sayfa
Çılgın Birleşim: Epic Games Store'da İki Ücretsiz Oyun Sizi Bekliyor!

Epic Games Store Noel takviminin sona ermesine bir haftadan az bir süre kaldı. Bu bayram dönemi boyunca tüm kullanıcılara ücretsiz oyunlardan daha fazlası sunuldu. Bugünden itibaren oyuncular on birinci hediyelerini alabilirler. İşte günün ücretsiz oyunu.

Epic Games Store'un on birinci ücretsiz oyunu açıklandı

Fortnite içerik üreticilerinin mağazası geçtiğimiz hafta boyunca Ghostwire Tokyo, The Outer Worlds ve DLC'leri, Fallout 3 GOTY ve bağımsız oyunlardan oluşan bir seçki de dahil olmak üzere her gün ücretsiz oyunlar sunuyor. Fortnite içerik üreticilerinin mağazası geçtiğimiz hafta boyunca Ghostwire Tokyo, The Outer Worlds ve DLC'leri, Fallout 3 GOTY ve bağımsız oyunlardan oluşan bir seçki dahil olmak üzere her gün ücretsiz oyunlar sunuyor. Bu oyunların yalnızca sınırlı bir süre için mevcut olduğunu unutmamak önemlidir. 2023 Noel takvimi iyi bir takvim, ancak bazı kişiler herhangi bir ödeme yapmak zorunda olmamalarına rağmen yine de eleştirecek bir şeyler bulabilirler. Keyifli ve büyüleyici Cat Quest'i 29 Aralık Cuma günü saat 19:00'a kadar edinebilirsiniz. Daha sonra yerini başka bir hediyeye bırakacak. Epic Games Store'daki on birinci ücretsiz oyun Snakebird Complete olacak. 

Bu derlemede iki ücretsiz oyun alabilirsiniz. Sevimli bir bulmaca oyununun yeniden düzenlenmiş sürümlerini içerir. Epic Games Store'daki on birinci ücretsiz oyunun amacı, kuş-yılanların büyümek için meyve toplayarak ve giderek karmaşıklaşan bulmacaları çözerek açlıklarını gidermelerine yardımcı olmaktır. Toplamda, çözmek için kritik düşünme gerektiren 120'den fazla artan zorluk seviyesi vardır. Yeniden düzenlenmiş sürümler, görsel yardım sağlayan bir hile sistemi aracılığıyla ek bir erişilebilirlik katmanı sunar.

Peki bir sonraki ücretsiz oyun?

Bu oyunun başlığı çekici ve ikna edici, alıcıları denemeye ikna ediyor. Epic Games Store tarafından sunulan on birinci ücretsiz oyundur ve 29 Aralık - 30 Aralık 2023 tarihleri arasında saat 19:00'da kullanılabilir. Gelecek oyun şu anda bilinmiyor, ancak bilgiler mevcut olduğunda muhtemelen ulusal veri denetleyicimiz tarafından açıklanacaktır. Güncel kalmak için, Epic Games Store'da bulunan 17 ücretsiz oyunun düzenli olarak güncellenen ve bir sızıntı olduğunda güncellenen listemize bakmanızı öneririz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent