recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'un Sürprizi: Dokuzuncu Ücretsiz Oyun Şimdi İndirilebilir!

Ana Sayfa
Epic Games Store'un Sürprizi: Dokuzuncu Ücretsiz Oyun Şimdi İndirilebilir!

Platform geçtiğimiz hafta boyunca PC oyuncularına keyifli anlar yaşattı. Tüm kullanıcılar 4 Ocak 2024 tarihine kadar her gün ücretsiz bir hediye alabilecek. Bu, ilk kutunun içeriğinin her gün saat 19:00'da açıklandığı genişletilmiş bir Noel takvimine benziyor. Bununla birlikte, bu festival etkinliği için bir sonraki ücretsiz Epic Games Store oyunları genellikle resmi sürümlerinden birkaç saat önce sızdırılır. Dokuzuncu oyun çoktan açıklandı. İşte bugünün hediyesi.

Dokuzuncu ücretsiz Epic Games Store oyunu

EGS geçtiğimiz hafta boyunca advent takvimi aracılığıyla günlük hediyeler dağıttı. Takvim, Fallout 3 GOTY, Ghostwire Tokyo ve tüm DLC'leriyle birlikte The Outer Worlds gibi popüler bağımsız yapımlar ve büyük oyunların bir karışımıyla başladı. Şu an itibariyle hala bir bulmaca oyunu mevcut: Human Resource Machine. 27 Aralık günü saat 19:00'da Epic Games Store'un dokuzuncu ücretsiz Noel oyunu onun yerini alacak. Mağaza ivmesini yeni bir bağımsız oyunla mı sürdürecek yoksa bugün büyük bir lisanslı oyun mu olacak?  

Cevap Billbil-Kun tarafından hızlı bir şekilde açıklandı ve Cursed to Golf'ün bu öğleden sonra satışa sunulacağı doğrulandı. Bu eğlenceli bağımsız oyun, oyuncuları golf disiplininde bir efsane haline gelerek ve en dolambaçlı sahaları fethederek Araf'tan kaçmaya zorluyor. Golf ve roguelike oynanışı harmanlayan bu oyunda kefaret ve yeniden doğuş zorludur. Oyuncular her deliği belirli bir atış sayısı içinde tamamlamalıdır, aksi takdirde baştan başlamaları gerekecektir. Oyun sürekli değişen engellere ve büyüleyici piksel sanatına sahiptir. Bu ücretsiz oyun Epic Games Store'da mevcuttur.

Sıradaki ücretsiz oyunlar neler?

Epic Games Store'daki dokuzuncu ücretsiz oyun 27-28 Aralık tarihleri arasında saat 19:00'da kullanıma sunulacak ve daha sonra yerini kedi temalı bir dünyada geçen 2D bir açık dünya RPG oyunu olan Cat Quest adlı bağımsız bir yapım alacak. Oyunun amacı kız kardeşinizi kötü bir erkek kediden kurtarmak ve potansiyel olarak dünyayı kurtarmaktır. Ayrıca, Epic Games Store'daki on birinci ücretsiz Noel oyununun kimliği de açıklandı. BillBil-Kun'a göre Snakebird Complete, efsanenin en iyi iki bulmaca oyununun yeniden düzenlenmiş bir derlemesidir. Oyunun amacı, ilerledikçe daha karmaşık hale gelen 120 seviyede kuş-yılanların açlıklarını gidermelerine yardımcı olmak.

Etkinlik sırasında sunulan 17 ücretsiz Epic Games Store oyununun tam listesine buradan ulaşabilirsiniz ve bir sızıntı veya güvenilir bir söylenti yayınlanır yayınlanmaz sürekli olarak güncellenmektedir.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent