recent
Güncel Haberler

Epic Games Store'un İkinci Noel Hediyesi: DNF Duel!

Ana Sayfa
Epic Games Store'un İkinci Noel Hediyesi: DNF Duel!

PC oyuncularını önümüzdeki birkaç hafta boyunca bir sürpriz bekliyor. Epic Games Store, her zamanki haftalık ücretsiz oyun yerine günlük ücretsiz bir hediye sunuyor. Yayıncının en son Tomb Raider üçlemesi, GTA 5 ve Borderlands 3 gibi popüler oyunları sunduğu bu yılbaşı takvimi son yıllarda kaçırılmayacak bir etkinlik haline geldi. Mağaza, 2023 yılında tatil sezonu boyunca 17 ücretsiz oyun sunacak. İkincisi şu anda mevcut.

Epic Games Store'daki ikinci ücretsiz yılbaşı oyunu

Bu öğleden sonra EGS yılbaşı takvimi ciddi bir şekilde başladı. Şenlikler, neredeyse bir haftadır mevcut olan üç büyük DLC içeren bir paket olan Destiny 2 Legacy Collection ile başladı. Saat tam 19: 00'da yerini yeni bir ücretsiz Epic Games Store oyununa bırakacak. Yıllık etkinlik her gün bir büyük hediye ile devam edecek. Epic Games Store'da 20 Aralık Çarşamba günü için ücretsiz oyun DNF Duel olarak onaylandı.

Bu 2D dövüş oyunu Dungeon & Fighter serisinden karakterler içeriyor ve dereceli maçlar, eğitim modu ve çok oyunculu dahil olmak üzere çeşitli oyun modları sunuyor. Epic Games Store'daki bu ücretsiz oyun, doğası gereği kusurlu olmasa da güncelleme, içerik ve denge eksikliği nedeniyle önemli eleştiriler aldı.

Bir sonraki bedava oyun ne olacak?

DNF Duel için çeşitli platformlardaki oyuncu yorumları en iyi ihtimalle ortalama düzeyde. Ancak Epic Games Store'da ücretsiz olduğu için denemeye değer. Oyun, 21 Aralık saat 19:00'a kadar ücretsiz olarak sunulacak ve bu tarihte yerini başka bir ücretsiz oyuna bırakacak. Bu durum, son ücretsiz hediyenin 11 Ocak'a kadar sunulacağı 4 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent