recent
Güncel Haberler

Epic Games Store: Bir Sonraki İki Ücretsiz Oyunu Bir Külçeyle Sızdırıldı!

Ana Sayfa
Epic Games Store: Bir Sonraki İki Ücretsiz Oyunu Bir Külçeyle Sızdırıldı!

Epic Games Store, ücretsiz oyunlardan oluşan yıllık Noel takvimini başlattı. Her gün yeni bir gizemli hediye sunuluyor. İlk hediye, oynaması ücretsiz üç büyük genişleme paketini içeren Destiny 2 Legacy Collection oldu. Bir sonraki hediye görsel olarak çarpıcı bir dövüş oyunuydu, ancak özellikle rekabetçi oyunda dengeden yoksundu. Üçüncü EGS Noel ücretsiz oyunu bu öğleden sonra yayınlanacak. Bu oyunun ve bir sonraki oyunun kimliği önceden açıklandı.

Epic Games Store'un üçüncü ücretsiz Noel oyununu daha önce duyurmuştuk

EGS, olağan rutininden saparak 11 Ocak 2024 tarihine kadar oyunculara ücretsiz oyunlar sunuyor. Bu promosyon, Epic Games Store'da toplam 17 ücretsiz oyunu içeriyor. Serinin ilk oyunu, üç önemli Destiny 2 DLC'sini içeren bir paket, ardından DNF Duel geliyor. Çekici görünüşüne rağmen, dövüş oyunu içerik ve hassasiyet eksikliği nedeniyle eleştiriliyor. Bu öğleden sonra saat 19:00'a kadar mevcut olacak ve ardından advent takviminin üçüncü hediyesiyle değiştirilecek. Ancak, bu yıl hangi başlıkla öne çıkılacağı belirsiz. Önceki sürümlerde, ücretsiz Epic Games Store Noel oyunları, hediye paketi resimlerindeki ipuçları nedeniyle oldukça tahmin edilebilirdi.

Ancak artık durum böyle değil. Bir sonraki ücretsiz oyunun Epic Games Store'da Art of Rally, oldukça heyecan yaratan bağımsız bir yarış oyunu olacağı söylentileri dolaşıyordu. Ancak görünüşe göre durum böyle değil. Fransız dataminer Billbil-Kun'a göre, bu konuda %80 emin olan bir sonraki ücretsiz oyun, RuneScape'den ilham alan Melvor Idle adlı bir RPG'dir. Oyun, yaklaşık yirmi beceriyi öğrenme, yüz kadar canavarla elden dövüş ve uzaktan dövüş gibi macera oyunlarının öğelerini en saf hallerine indirgeyen bir yapım. Bu küçük bağımsız yapım, belki çok tanınmıyor, ancak rekabetçi bir platformda 10.000'den fazla çok olumlu inceleme almıştır.

Ne zaman uygun olacak?

En son trendin bir mücevheri, ancak gerçekten sunulup sunulmayacağını öğrenmek için 21 Aralık saat 19:00'a kadar beklemeniz gerekecek. Hatırlatmak isteriz ki, bu Noel takviminin üçüncü ücretsiz oyunu, aynı saatte 22 Aralık'a kadar mevcut olacak ve ardından yeni bir hediye ile değiştirilecek. Aynı kaynağa göre ve aynı olasılık yüzdesiyle, dördüncü hediye olarak Snakebird Complete olabilir; şu anda sadece Switch platformunda mevcut olan iki oyunun (Snakebird ve Snakebird Primer) remaster'ı.

Etkinlik boyunca sunulan tüm oyunların tam listesini görmek için özet makalemize göz atın. Fransız sızıntı kaynağımız bir sonraki adı biraz önce açıkladığında, Noel takviminin ilerlemesine paralel olarak makalemizi güncelleyeceğiz.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent