recent
Güncel Haberler

The Last of Us Part II'nin PS5 Güncellemesi: Heyecan Verici Haberler!

Ana Sayfa
The Last of Us Part II'nin PS5 Güncellemesi: Heyecan Verici Haberler!

Sony'nin oyun bölümünde uzmanlaşmış ünlü bir veri analizcisi olan PlayStation Game Size'a göre, Naughty Dog'un beğenilen oyununun PS5 versiyonu bir PlayStation veritabanında keşfedildi. Bulgu doğrudan veritabanından alındı ve yerel bir PS5 sürümünün varlığını doğruladı.

Anlatıya uygun bir seçim mi?

Hatırlatmak gerekirse, The Last of Us Part II 2020 yılında yalnızca PS4 platformunda piyasaya sürülmüştü. PS5'in sancılı çıkışının ardından, oyuncuların oyunu yeni konsolda selefinin uyguladığı 30 fps sınırı yerine 60 fps'de deneyimlemelerine olanak tanıyan şanslı bir yükseltme yapıldı.

Henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da, Game Awards 2023 töreninin 7 Aralık'ta gerçekleşmesi bekleniyor. The Last of Us Part I'in PS5 için (daha sonra sorunlu bir port ile PC için de) duyurusu Geoff Keighley tarafından düzenlenen Summer Game Fest etkinliği sırasında gerçekleşti.

Bununla birlikte, selefinin piyasaya sürülmesinden sadece üç yıl sonra ikinci bölüm için bir PS5 versiyonunun duyurulması ve dağıtılması, uygunluğu sorusunu gündeme getiriyor.

Naughty Dog ivme mi kaybediyor?

Naughty Dog bu konuda bir açıklama yapabilir. Son haberlere göre, stüdyo The Last of Us evreninde geçen ayrı bir çok oyunculu oyun üzerinde çalışıyor.

Bu oyunun geliştirilmesi de stüdyo için birçok zorluk yaratan cordyceps tarafından rahatsız edildi. Dahası, Naughty Dog çok sayıda çalışanını işten çıkarmak zorunda kaldı ve bu da şirketin kırılganlığını gösteriyor.

The Last of Us Part II'nin ek platformlarda yayınlanması hem Naughty Dog hem de Sony için önemli bir mali kazanç sağlayabilir. Oyun hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan büyük övgü aldı, dört milyondan fazla kopya sattı ve bazı hayranların tepkisiyle karşılaşmasına rağmen 2020 Oyun Ödülleri'nde Yılın Oyunu ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.


Kaynak: X.com'da PlayStation Game Size

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent