recent
Güncel Haberler

Prime Video'dan The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı!

Ana Sayfa
Prime Video'dan The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı!

The Boys'un 4. sezonu nerede? Şu anda sıcak Prime Video ofislerinde tutuluyor. Abonelerin yeni bölümlere şimdiye kadar kavuşması bekleniyordu, ancak Hollywood'daki yazar ve oyuncu grevinden önce lansman aralığı yıl sonu için planlanmıştı.

Showrunner Eric Kripke şu açıklamayı yaptı: "The Boys ile ilgili güncelleme. Dördüncü sezonun yayın tarihi Amerikan yazar sendikalarının grevinin ne kadar süreceğine bağlı. Henüz bir cevabımız yok. Stüdyolara daha adil bir anlaşma yapmalarını söyleyin. İşte mesajın iletilmesine yardımcı olmak için 4. sezondan birkaç komik illüstrasyon. Bu şeylerle saatlerimizi harcıyoruz. Ve ekranda bile değil. Amazon Prime Video dizisi için işler nihayet yoluna giriyor.

The Boys 4. sezon Prime Video'da ne zaman yayınlanacak?

Prime Video'dan The Boys 4. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı!
X üzerinden Amazon Prime Video
The Boys 4. sezon Prime Video'da ne zaman izlenebilecek? 2024'ten önce gelebilir. "Konfetileri çıkarın. The Boys 2024'te geri dönüyor." Ancak henüz kesin bir tarih ya da zaman dilimi mevcut değil. Bununla birlikte, dizinin resmi hesabı önümüzdeki sezonun konusuna ilişkin bazı ayrıntıları açıkladı. Henüz izlemeye başlamadıysanız olası spoilerlara karşı dikkatli olmanız tavsiye edilir.

Bu, süper güçlü öğrencilerin yer aldığı "The Boys "un spin-off'u olan Gen V'in doğrudan bir devamıdır. Bu seride anlatılan olaylar bir öncekinden yaklaşık bir ay sonra gerçekleşiyor. Kasap virüsün farkındadır ve Homelander bir protestocunun kafasını ısırarak kopardığı için yargılanacaktır. Onu aramanıza gerek yok. Yapım ekibi ayrıca The Boys 4. sezondaki tüm olayların Gen V'nin ikinci sezonuna yol açacağını belirtti. Evet, spin-off yenilendi ve belirtilmemiş bir tarihte Amazon Prime Video'ya geri dönecek.

2024'te yayınlanmasını beklediğimiz The Boys'un 4. sezonu bazı vaatlerde bulundu. Ne vaatleri? Bu bölümler daha da "çılgın", "çok garip ve giderek daha da tuhaf" olacak. Gore yine yerini koruyacak ve en azından bir sahne bazılarının irkilmesine neden olabilecek. Özel efekt süpervizörü Stephan Fleet, "Sanırım şu ana kadar bu işte çalışırken gördüğüm en iğrenç şeyi gördüm" dedi.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent