recent
Güncel Haberler

GTA 6 Duyurusu Nihayet Geliyor!

Ana Sayfa
GTA 6 Duyurusu Nihayet Geliyor!

GTA 6 ile ilgili bitmek bilmeyen söylentiler internette yaygın, birçok kullanıcı Rockstar Games'in her yayınında işaretler buluyor. Bloomberg'de ciddiyeti ve güvenilirliğiyle tanınan bir gazeteci olan Jason Schreier, aylardır aranan bilgileri elde etti. Ancak, artık rapor edilecek somut bir şey var. Spoiler uyarısı: haberler mükemmel.

Rockstar sonunda büyük duyuruyu yaptı!

Rockstar, Jason Schreier'in sabah erken saatlerde yaptığı duyurunun ardından kısa bir basın açıklamasıyla oyunun Aralık ayı başında açıklanacağını doğruladı. Tanıtım sırasında bir fragman ve belirli bir oynanış gösterilecek. Oyun hakkında çok sayıda söylenti olması ve ana şirket Take-Two'nun oyunu devrim niteliğinde bir oyun olarak lanse etmesi nedeniyle dünyanın dört bir yanındaki oyuncular bu etkinliği merakla bekliyor. GTA 6'nın merakla beklenen bir oyun olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Rockstar basın açıklaması:

Önümüzdeki ay Rockstar Games'in 25. yıldönümü.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde, gerçekten tutkuyla bağlı olduğumuz oyunları yaratma fırsatına sahip olduk. Siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok minnettarız.

1998 yılında Rockstar Games, video oyunlarının kültür için diğer eğlence türleri kadar önemli hale gelebileceği fikri üzerine kuruldu ve umarız bu evrimin bir parçası olmak için çabalarken sevdiğiniz oyunlar yaratmışızdır.

Aralık ayı başında yeni Grand Theft Auto'nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu deneyimleri sizlerle paylaşacağımız daha uzun yıllar için sabırsızlanıyoruz

GTA 6 duyurusu gerçekten geliyor

GTA 6'nın kısa süre önce sızmasının ardından Rockstar Games bir sonraki Grand Theft Auto oyununun varlığını doğruladı. İletişimlerinde "Grand Theft Auto VI" terimini kullanmamaya özen gösterdiler. Gelecek oyun üzerindeki çalışmalarının planlandığı gibi devam edeceğini belirterek, oyunculara benzersiz bir deneyim sunma konusundaki kararlılıklarını gösterdiler. Ayrıca oyuncuları güncellemelerden haberdar edeceklerine ve hazır olduğunda oyuna uygun bir tanıtım sunacaklarına söz verdiler. GTA 6 için potansiyel bir sürüm Eylül 2022'de duyurulmuştu ancak henüz gerçekleşmedi. Ancak Bloomberg'de Jason Schreier tarafından kaleme alınan bir makaleye göre, Rockstar Games nihayet sessizliğini bozacak ve bu hafta oyun hakkında resmi bir duyuru yapacak. Ancak Bloomberg'de Jason Schreier tarafından kaleme alınan bir makaleye göre Rockstar Games nihayet sessizliğini bozacak ve bu hafta oyun hakkında resmi bir duyuru yapacak. Bu çok yakın, ancak duyuru yapılana kadar beklentiler ölçülü olmalı.

Ancak, Bloomberg'de Jason Schreier tarafından kaleme alınan bir makaleye göre, Rockstar Games nihayet sessizliğini bozacak ve bu hafta oyun hakkında resmi bir duyuru yapacak.  Schreier'e göre, GTA 6 için uygun bir fragmanın Rockstar Games'in 25. yıldönümü münasebetiyle önümüzdeki ay Aralık ayında yayınlanacağı bildiriliyor. Ancak Jason Schreier tarafından kesin bir tarih açıklanmadı. Game Awards 2023'te bir tanıtım olasılığı ihtimal dışı olmasa da, stüdyonun bağımsız kalmayı tercih ettiği ve bu nedenle GTA 6 fragmanının normal bir günde çeşitli ağlarda yayınlanma olasılığının yüksek olduğu unutulmamalıdır.

İlk Grand Theft Auto VI fragmanı için tarih

Grand Theft Auto VI'nın konsollar ve PC için kesin bir çıkış tarihi henüz yok. Ancak Take-Two Interactive, herhangi bir gecikme yaşanmayacağı varsayımıyla PS5 ve Xbox Series X|S'de yayınlanması için 2024 sonu ile 2025 başı arasında bir zaman dilimi önerdi. PC versiyonunun ek ince ayar gerektirmesi ve Rockstar'ın ürünlerini genellikle aşamalı olarak piyasaya sürmesi nedeniyle daha sonraya kadar hazır olmaması bekleniyor. Grand Theft Auto VI'nın milyonlarca sadık hayranının yüksek beklentilerini karşılayıp karşılamayacağı ve popüler seride bir devrim yaratıp yaratmayacağı henüz belli değil. Oyunun yayıncısı oldukça iddialı.

Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick'e göre "Rockstar mükemmellik için çabalıyor".  Grand Theft Auto 6, ölçeklenebilir ve gerçeğe son derece yakın animasyonlara sahip karakterler sayesinde benzeri görülmemiş bir gerçekçilik sunmayı vaat ediyor. Söylentiler oyunun arka planının Miami'de geçeceğini gösteriyor. Gelecek Grand Theft Auto oyunu GTA Vice City 2 olarak adlandırılacak, ancak Küba bölgesinin oyun haritasına eklenmesi gelecek için bir olasılık. GTA Online'ın çok oyunculu modundan ilham alınarak oyunun tek oyunculu yönü için önemli bir değişiklik yapılıyor. Kısa bir süre önce R*, rol yapma ve modlar konusunda uzmanlaşmış Cfx.re ekibini satın aldı. Bu satın alma, şirketin en büyük hedeflerini gerçekleştirmesine ve öngörülebilir gelecekte lider oyununun uzun ömürlülüğünü sürdürmesine olanak sağlayacaktır.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent