recent
Güncel Haberler

Marvel Evreni Üzerinde Gölge: Hayranları Endişelendiren Gelişmeler

Ana Sayfa
Marvel Evreni Üzerinde Gölge: Hayranları Endişelendiren Gelişmeler

Sinema ve televizyon profesyonelleri ile Hollywood arasındaki grev birkaç ay sürdü. 118 günlük sessizliğin ardından SAG-AFTRA geçtiğimiz günlerde oyuncuların sahneye döndüğünü duyurdu. Bu AMPTP ile varılan bir anlaşma sayesinde mümkün oldu.

Disney (Marvel): çok sayıda erteleme

Hollywood'da devam etmekte olan grevin film ve televizyon endüstrileri üzerinde önemli etkileri olduğu açık; Disney şimdiden bazı gecikmeler olduğunu duyurdu. Durum açıkça devam ediyor ve nihai etkileri görülmeye devam ediyor. Bunlar arasında, 3 Mayıs 2024'te gösterime girmesi planlanan ancak şimdi 26 Temmuz'a ertelenen ve merakla beklenen Deadpool 3 de var.

Marvel Evreni Üzerinde Gölge: Hayranları Endişelendiren Gelişmeler
Captain America: Brave New World © Marvel

Ancak, Disney'in Captain America ve diğer içeriklerin gösterimini de ertelemesi nedeniyle etkilenen tek proje bu değil. Brave New World'ün vizyon tarihi Temmuz 2024'ten Şubat 2025'e ertelenirken, Blade'in vizyon tarihi de 7 Kasım'a ertelendi. Thunderbolts da 20 Aralık 2024 yerine 25 Temmuz 2025'te gösterime girecek.

Sadece Deadpool 3 orijinal 2024 vizyon yılını korudu ve diğer tüm Disney filmleri 2025'te gösterime girecek.  Ayrıca Disney, yakında vizyona girecek olan Mufasa filmi için de yeni bir vizyon tarihi açıkladı: Aslan Kral'ın 5 Temmuz yerine 20 Aralık 2024'te gösterime gireceğini duyurdu.


Kaynak: The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent