recent
Güncel Haberler

Call of Duty Black Ops: Körfez Savaşı'nda Yeni Bir Çağ Başlıyor

Ana Sayfa
Call of Duty Black Ops: Körfez Savaşı'nda Yeni Bir Çağ Başlıyor

Video oyun endüstrisinin önde gelen kuruluşlarından Call of Duty serisi, yeni bir taksitin gelişi için hazırlanıyor. Raporlar, Treyarch'ın Black Ops serisine farklı bir tarihsel bağlamı keşfedecek ve 2024'te piyasaya sürülecek yeni bir ekleme üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Call of Duty Black Ops Gulf War

Windows Central'a göre Treyarch'ın Black Ops serisi Call of Duty oyunlarının yeni bir bölümünü tanıtmaya hazırlandığı bildiriliyor. Makalede, 2024'te çıkması planlanan oyunun Körfez Savaşı sırasındaki CIA operasyonlarına odaklanacağı ve oyuncuların ABD'nin 1990'da Irak'la yaşadığı çatışmayı derinlemesine incelemesine olanak sağlayacağı belirtiliyor.

Makale ayrıca oyunun yuvarlak tabanlı Zombilerin geri dönüşünü de içereceğini öne sürüyor. Activision'ın yeni Black Ops'u ön sipariş eden kişiler için uzatılmış bir erken erişim dönemi düşündüğü bildiriliyor. Bu, ek geri bildirim toplamak ve potansiyel olarak daha sorunsuz bir lansman sağlamak için bir fırsat sunacaktır.

Geleneksel bir yaklaşım ve küçük bir Tarih noktası

Körfez Savaşı'nı temel alan bu yeni Black Ops'un modern ve fütüristik askeri teknolojiden uzaklaşarak daha geleneksel bir yaklaşım benimseyeceği bildiriliyor. Birinci Körfez Savaşı olarak da bilinen Körfez Savaşı'nın 1990 ve 1991 yılları arasında uluslararası güçlerden oluşan bir koalisyonun katıldığı önemli bir çatışma olduğunu hatırlamakta fayda var. Amerika Birleşik Devletleri, o dönemde Saddam Hüseyin tarafından yönetilen Irak'a karşı savaşan koalisyona liderlik etmiştir.

17 Ocak 1991'de koalisyon, Irak'ın askeri ve komuta altyapısını etkisiz hale getirmek için kapsamlı bir hava harekatıyla Çöl Fırtınası olarak adlandırılan bir askeri saldırı başlattı. Haftalar süren bombardımanın ardından, 24 Şubat'ta Kuveyt'in birkaç gün içinde kurtarılmasıyla sonuçlanan bir kara harekâtı başlatıldı. Şunu belirtmekte fayda var ki

Bunun gerçekleştiği zaman (90'larda), teknoloji doğal olarak farklıydı, dolayısıyla tonda bir değişiklik vaat ediyordu. Bu, oyun içinde ilginç bir yansıma olabilir ve hem çok oyunculu hem de tek oyunculu modlarda modern teknolojinin aşırı kullanımından bıkan oyuncular için mükemmel olabilir.

Eğer onaylanırsa, bu Körfez Savaşı projesi Treyarch'ın bir Call of Duty oyunu için ayırdığı en uzun geliştirme süresini temsil edecek. Stüdyo son olarak Modern Warfare 3'e, özellikle de çok sayıda yeni oyuncunun ilgisini çeken açık dünya Zombies moduyla katkıda bulundu.


Kaynak: Windows Central

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent