recent
Güncel Haberler

Kasım 2023'te Disney+'a Gelecek Tüm Filmler

Ana Sayfa
Kasım 2023'te Disney+'a Gelecek Tüm Filmler

Bilindiği üzere, Disney+ son zamanlarda önemli ölçüde azalan hizmetlerinde şu anda bir düşüş yaşıyor. Şirket yakın zamanda bir asırlık faaliyetini tamamlamış olmasına ve Electronic Arts'ı satın almayı düşünmesine rağmen, 1 Kasım'da reklamlarla desteklenen yeni bir abonelik sunmayı planlıyor. Dahası, Kasım ayında koleksiyonunda gösterime girecek sadece altı filmden oluşan bir liste yayınladı ki bu ne yazık ki hayal kırıklığı yaratıyor.

Kasım 2023'te Disney+'a gelecek tüm filmler

İşte bu ay Disney+'ta keşfedilecek filmler:

  • Quiz Lady (3 Kasım).
  • Vigilante (8 Kasım).
  • Sıradışı Bir Noel (17 Kasım).
  • Santa ve Arkadaşları (17 Kasım).
  • Jane by Charlotte (14 Kasım).
  • Buzz Lightyear (24 Kasım).

Bu ay kaçırılmaması gereken filmler

Quiz Lady (3 Kasım)

Anneleri gizemli bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra, huysuz bir yarışma programı tutkunu olan Anne ve muhasebeci kız kardeşi Jenny birlikte hareket etmek zorunda kalırlar. Amaçları, annelerinin kumar borçlarını ödemenin bir yolunu bulmaktır. Bu komediyi Sandra Oh, Awkwafina, Will Ferrell, Jason Schwartzman ve diğerlerinin yer aldığı oyuncu kadrosunun potansiyeli için izliyoruz.

IMDB'ye göre film 10 üzerinden 7,5 puana sahip. 

Jane by Charlotte (14 Kasım)

16 Temmuz'da ikonik bir figür olan Jane Birkin hayata veda etti. İki yıl önce kızı Charlotte Gainsbourg dokunaklı bir anma filmi yayınlamıştı. Gainsbourg'un ilk yönetmenlik denemesi, ilişkilerini daha derinlemesine anlamak için annesiyle çok sayıda samimi anı yakalıyor. İki içe dönük kadını zarafetle anlatan film, yarışmaya katılmamasına rağmen Cannes'da gösterildi.

IMDB'ye göre film 10 üzerinden 6,7 puana sahip.

Buzz Lightyear

Oyuncak Hikayesi uyarlaması Buzz Lightyear'a şu anda Disney+ platformundan erişilebiliyor. Pixar'ın animasyon filmi, Kovboy Woody'nin en yakın arkadaşı için yepyeni bir yolculuğu gözler önüne seriyor. Bir uzay bekçisi olan Buzz, düşman bir gezegende mahsur kalan mürettebatıyla yeniden bir araya gelmeye çalışır. Ancak görev, kötü şöhretli Zurg tarafından yönetilen bir robot ordusu tarafından tehlikeye atılır. Orijinal destan kadar başarılı olmasa da, bu animasyon filmi yine de keyifli ve aile eğlencesi için mükemmel.

IMDB'ye göre film 10 üzerinden 6,1 puana sahip.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent