recent
Güncel Haberler

Kasım 2023'te Disney+'a Gelecek Tüm Diziler

Ana Sayfa
Kasım 2023'te Disney+'a Gelecek Tüm Diziler

Yüzüncü yılını kutlayan eğlence şirketi Disney, Electronic Arts'ın potansiyel satın alımı da dahil olmak üzere geleceğe yönelik heyecan verici planlarını açıkladı. Ayrıca, abonelikli isteğe bağlı video hizmeti Disney+, Kasım ayı başında abonelerine her ay çeşitli eğlence seçenekleri sunacak reklam destekli yeni bir abonelik başlatmaya hazırlanıyor.  Bu platformda mevcut olan en yeni dizilerle ilgili öneriler için kılavuzu takip edin.

Kasım 2023'te Disney+'a gelecek tüm diziler

İşte bu ay Disney+'ta keşfedilecek diziler:

  • Solar Opposites - Sezon 4 (animasyon dizisi, 1 Kasım).
  • Süper Noel Dizisi - Sezon 2 (8 Kasım).
  • A Murder at the End of the World (14 Kasım).
  • Tout va bien (Her Şey Yolunda) (15 Kasım).
  • Alman Evi (15 Kasım).
  • Bir Öğretmen (15 Kasım).
  • Alice ve Harika Pastane (animasyon dizisi, 22 Kasım).
  • Culprits (29 Kasım).

Bu ay kaçırılmaması gereken diziler

Kasım ayında Disney+'ta hangi dizileri izlemeliyiz? İşte bu ay için seçtiklerimiz.

A Murder at the End of the World (14 Kasım)

Genç bir bilgisayar uzmanı olan Darby, gizemli bir milyarder tarafından cennet gibi bir inzivaya davet edilen 8 kişi arasındadır. Ne yazık ki konuklardan biri ölü bulunur ve genç kadın soruşturmanın başına geçerek ölüm nedenini cinayet olarak belirlemeye çalışır. Un Meurtre Au Bout Du Monde, Agatha Christie romanlarını anımsatan bir olay örgüsüyle başlıyor. Bu ilgi çekici mini dizide, The Crown'da Lady Diana Spencer rolüyle tanınan Emma Corrin rol alıyor.

Tout va bien (15 Kasım)

Vasseur ailesi, genç üyelerinden birinin hastalanmasının ardından bir çöküş yaşayan geleneksel bir ailedir.  Zorluklarla yüzleştikçe, pek de sakin olmayan bu ailenin hayatını kesintiye uğratan çeşitli işlev bozuklukları ortaya çıkar. Mizahı dramla harmanlayan bu yeni Fransız dizisinin başrollerinde Virginie Elfira, Nicole Garcia ve Bernard Le Coq yer alıyor.

Culprits (29 Kasım)

Başarılı bir soygunun ardından bir hırsız ekibi dağılır, ancak hepsi bilinmeyen bir katil tarafından avlanmaktadır. Çetenin bir üyesi olan Joe, ailesini korumak ve ekibinin arkasındaki katilin kimliğini ortaya çıkarmak için Londra'ya dönmeyi seçer. Bu heyecan verici dizi, adrenalin bağımlılarını ve aksiyon meraklılarını koltuklarının ucunda bırakmayı garanti ediyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent