recent
Güncel Haberler

Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh 7 Kasım 2023'te Geliyor!

Ana Sayfa
Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh 7 Kasım 2023'te Geliyor!

Ünlü gazeteci Tenten, Microids'in yeni uyarlamasıyla video oyunlarına geri dönmeye hazırlanıyor. Fransız yayıncı, bir süre önce duyurulan ve yıl sonunda çıkması beklenen oyunun kesin çıkış tarihini nihayet doğruladı. 

İyi haber şu ki (Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh) Tenten: Firavun'un Sırları'nı keşfetmek için yalnızca iki ay kaldı.

Tenten'in Maceraları video oyunlarına geri döndü

Ünlü çizgi roman karakteri Tenten, birkaç yıl boyunca video oyunlarında yer almadı. Ancak Microids, Blacksad: Under the Skin'in arkasındaki Pendulo Studios ekibi tarafından geliştirilen "Tintin Reporter - The Cigars of the Pharaoh" adlı yeni oyunla bu eksiği kapatmaya hazırlanıyor. Çıkış tarihi açıklandı, bu yüzden takvimlerinizi hazırlayın.

"Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh," 7 Kasım 2023 tarihinde PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series platformları için piyasaya sürülecek, ancak Nintendo Switch için 2024'e kadar erteleneceği belirtildi. Microids için oldukça yoğun bir dönem olacak olan bu ay, aynı zamanda "The Smurfs 2 - Prisoner of the Greenstone" ve "Goldorak: Feast of the Wolves" gibi oyunların da aynı ay içinde yayınlanacağı anlamına geliyor. Umarız bu yoğun program, Tenten oyununun kalitesini etkilemez, çünkü ilk izlenimler oldukça olumlu görünüyor.

Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh 7 Kasım 2023'te Geliyor!
Limited Edition

Ayrıca, özel sürümler de planlanıyor. "Limited Edition" fiziksel oyun, bir çelik kutu (steelbook) ve üç kartpostal içerecekken, "Collector's Edition" ise 160 sayfalık bir sanat kitabı, bir defter ve yepyeni bir heykelciği içerecek. Ön siparişler zaten başladı.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent