recent
Güncel Haberler

Discord'a Erişilemiyor, Neler Oluyor?

Ana Sayfa
Discord'a Erişilemiyor, Neler Oluyor?

Discord, son yıllarda popülaritesi hızla artan bir platform haline geldi. Başlangıçta sadece oyunculara yönelik gibi görünse de zamanla sadece bir sosyal ağ ve mesajlaşma uygulaması olarak değil, aynı zamanda çeşitli aktiviteler için giderek daha fazla tercih edilen bir platform olarak gelişti. Şirketler tarafından da bir şekilde kullanılmaya başlandı. Discord'un arayüzü oldukça kullanıcı dostu ve sürekli olarak yeni özellikler ekleniyor, bu da deneyimi daha da iyileştiriyor. Son zamanlarda hizmet, kullanıcıların iletişimini daha da geliştirmek için konferans odalarını tanıttı. Discord, günümüzde kullanıcılarına keyifli bir deneyim sunuyor ve arada bir yaşanan hatalar dışında, hizmetin sorunsuz çalışması kullanıcılar için gerçek bir zevk haline geldi.

Discord hata modunda

Günün ilk ışıklarında Discord arayüzünü açtığınızda, içten içe bir endişe hissetmemek elde değil! Son birkaç saat boyunca platformda, yeni mesajlar veya özel mesajlar göndermekte yaşanan kesintilerden, hatta bazı kullanıcıların engellendikleri hakkında bilgi almadıkları bir hata ekranıyla karşılaşmalarına kadar bir dizi sorun yaşandı.

Downdetector sitesine gelen kitlesel raporlar, bu durumun ciddiyetini vurguluyor. Sabah 11:30'dan öğleden sonra saat 3'e kadar en az on bin bildirim bu sorunlarla ilgiliydi. Discord'un, bu tür aksaklıkları çözmek ve daha güvenilir bir hizmet sunmak için daha fazla adım atması gerektiği kesinlikle ortada.

Sorun tespit edildi

Kullanıcılar hızla X.com'da (eski adıyla Twitter) paylaştı ve Discord'un destek ekibi de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başlangıçta, Discord, "kullanıcıların uygulamaya erişimini engelleyen olağandışı bir trafik artışı" yaşadığını duyurarak sorunu belirtti. Daha sonra, kamuoyuna sunulan bilgilere dayanarak sorunun kökenini açıklamak için güncellemeler yayınladılar.

Açıklamada, "Kullanıcılarımızı geçici olarak etkileyen bu olağandışı trafik artışlarıyla karşı karşıyayız ve ekibimiz sorunu hafifletmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. İlerleme kaydediyoruz ve şu anda platformun bazı düzenli kullanıcıları iyileşme yaşamış olabilir. Gün sonuna kadar normale dönüş mümkün mü? Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz ve kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak için çalışıyoruz." şeklinde bir açıklama yapıldı.


Kaynak: Downdetector

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent