recent
Güncel Haberler

The Witcher Dizisi: Henry Cavill'in Ayrılma Sebebi Açıklandı Mı?

Ana Sayfa
The Witcher Dizisi: Henry Cavill'in Ayrılma Sebebi Açıklandı Mı?

Şimdi Liam Hemsworth'un yakında Geralt De Riv rolünü Henry Cavill'in yerine devralacağına dair söylentiler dolaşıyor. Bu yüzden The Witcher'ın üçüncü sezonunu en üst seviyede değerlendirmek daha doğru çünkü o andan itibaren serinin sadık hayranları en sevdikleri oyuncudan mahrum kalacaklar. Peki neden bir değişikliğe ihtiyacımız var? Henry Cavill henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamış olsa da, 1. sezonun belirli bir bölümünün yönetmeni Marc Jobst sessizliği bozmaya kararlı görünüyor.

The Witcher ve Henry Cavill

Screen Rant'a verdiği röportajda yönetmen, ilk üç sezonun yapımına harcanan büyük çabayı anlatıyor. . Henry Cavill, kategorik olarak dublör kullanmayı reddetmesi gibi basit bir sebep yüzünden gözle görülür şekilde etkileyiciydi. Tehlikeli Beyaz Kurt gibi bir karakteri canlandırmak istediğini söyledi. "Bu şovların yapımı gerçekten zor, oldukça büyük projeler. Henry tüm gösterileri kendisi yapıyor.” Kılıcı tutan elin yakın çekimini fotoğraflasanız bile o elin onun bir parçası olması gerekir" diye açıklıyor.

Oyuncunun bu kararlılığı film ekibini oldukça mutlu etti. Bazı sahneler yeniden çekilemese bile sonuç elbette son derece etkileyiciydi. Jobst, The Witcher setinde bir günün bazen 12 saate kadar sürebildiğini paylaşıyor. Cavill bazen en yüksek seviyede performans gösterebilmek için hiç durmadan çalışmak zorunda kalıyordu. Ancak bunun bir bedeli vardı ve yönetmen bu konuda endişeliydi.

Bu bir numara için yorucu, bu yüzden üç sezonun ardından, "Tamam, şovu canlandırdı ve eğer her şeyi vermiş hissediyorsa, ona güveniyorum" dedim. Marc Jobst

Henry Cavill'in tüm enerjisini Netflix dizisine verdiği ve bir süreliğine ara verdiği yönünde söylentiler dolaşıyor. Marc Jobst'a göre bu imkansız görünmüyor. Ancak hayranlar devam etmeden önce Henry Cavill'den resmi bir açıklama bekliyor. Meslektaşı Anya Chalotra'ya göre artık iç çatışma teorilerini unutmanın zamanı geldi.

Netflix dizisi tehlikede mi?

Dizinin prodüksiyonu şu anda kritik bir noktada. Unutulmaması gereken bir diğer detay ise Hollywood'da yazarlar grevinin olduğu. Bu durum nedeniyle Stranger Things'in son sezonu, The Witcher'ın dördüncü ve beşinci sezonları gibi birçok televizyon dizisi projesinin başı dertte. Dördüncü sezonun senaryosu uzun bir yol kat etmiş olabilir ancak dizinin yapımcıları, çekimler başlamadan önce gelecek bölümleri hazırlayacak bir yazar bulmadan ilerlemenin imkansız olduğunu düşünüyor. En azından Liam Hemsworth'ün role hazırlanmak için zamanı var.


KaynakScreenrant

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent