recent
Güncel Haberler

The Last of Us 2. Sezon: Dizi Sizi Şaşırtabilir, Bu Yüzden En Kötüsüne Hazır Olun!

Ana Sayfa
The Last of Us 2. Sezon: Dizi Sizi Şaşırtabilir, Bu Yüzden En Kötüsüne Hazır Olun!

Dizi sorumlusu Craig Mazin'e göre, HBO'da yayınlanan The Last of Us'ın ikinci sezonu sürükleyici bir deneyim sunacak. Hazır olun, çünkü mendiller işin içine girebilir.

Oyunların film ya da dizi uyarlamaları genellikle hayranlar arasında hayal kırıklığı ve hüsranla anılır. Ancak 2022'ye kadar, bu durumun tamamen geçerli olmadığı bir örnek bulunmuyordu.  The Last of Us serisi, önceki Arcane denemelerinin ardından bir video oyun uyarlamasıyla yeni başarılara imza atabileceğini gösterdi. İkinci sezon için beklenti de buna bağlı olarak yüksek ve dizi sorumlusu Craig Mazin'in son açıklamaları heyecanı daha da artıracak.

The Last of Us'ın 2. sezonu kimseyi esirgemeyecek

The Last of Us dizisinin showrunner'larından biri olan Craig Mazin, serinin yaratıcısı Neil Druckmann ile birlikte, The Hollywood Reporter'a verdiği bir röportajda konuştu. Bu röportaj, The Last of Us Part 2'nin hikayesini kısmen uyarlayacak olan ikinci sezonda izleyicileri nelerin beklediğini anlatma fırsatı verdi. Mazin'e, yapım ekibinin oyunun önemli anlarını nasıl aktaracağı sorulduğunda, TLOU'nun ikinci sezonunun bir izleyicinin veya karakterin duygusal zorluklarından kaçınmadan cesurca ele alınacağı uyarısını yaparak, bu sezonun sizi güçlü bir kalbe ve iyi sinirlere sahip olmaya hazırlıklı olmanız gerektiği konusunda uyardı.

Eğer bir dizinin mümkün olduğunca uzun ömürlü olmasını planlıyorsanız, oyuncular çok fazla para isteyene ya da reytingler düşene kadar ana karakterlerinizi korursunuz ve sonra onları öldürürsünüz. Bizim yaptığımız bu değil, HBO'nun yaptığı da bu değil. Bana kalırsa, herkes her an ölebilir.

The Last of Us dizisinin hayranları, ne bekleyeceklerini tahmin edebilirler, ancak dizinin yapımcıları Naughty Dog'un destanını hayranlar için yeniden yorumlama şansını kullanıyor ve The Last of Us Part 2'deki olaylarda bazı değişiklikler yapabilirler. Her ihtimale karşı, Craig Mazin, yapım ekibinin aldığı kararlar için eleştiriye açık olduğunu ve bu eleştiriyi kabul etmeye hazır olduğunu belirtiyor.

Dizide Abby'yi hangi oyuncu canlandıracak?

Haziran ayında, Ellie karakterini canlandıran Bella Ramsey, Vanity Fair röportajında bu sezonun bir öncekine göre "çok daha karanlık" olacağını açıkladı.

Craig Mazin'in verdiği röportajda ayrıca, Neil Druckmann ile birlikte yılın başlarında duyurdukları gibi, oyunun hikayesinin uyarlanması için tek bir sezonun yeterli olmadığını vurguluyor. Maalesef, showrunner bu röportajda Abby karakterini canlandıracak oyuncunun ismini vermek istemedi, ancak bu konuda yapılan seçimin artık yapıldığına dair güvenilir bir tahmin mevcut. HBO drama direktörü Francesca Orsi'ye göre, The Last of Us'ın ikinci sezonu 2025 yılında yayınlanacak.


Kaynak: Hollywood Reporter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent