recent
Güncel Haberler

Alan Wake 2 Çıkış Tarihi Ertelendi: Yeni Fragman İçin Heyecan Dorukta!

Ana Sayfa
Alan Wake 2 Çıkış Tarihi Ertelendi: Yeni Fragman İçin Heyecan Dorukta!

Yeni bir video oyunu yılı, hem başlangıçta hem de sonunda büyük sürprizlerle dolu olacak. Her türden ve her bütçeden oyuncuya hitap eden oyunlar sunulacak, ancak yine de karar vermek gerekecek. Fiyat, tabii ki önemli bir faktör, ancak ne yazık ki zaman da bir o kadar kıymetli. Günler ne yazık ki 48 ya da 72 saat uzunluğunda değil... Alan Wake 2, bu büyük oyun çıkışlarından biri olacak, ancak Remedy, oyunla ilgili önemli bir mesaj iletti.

Alan Wake 2 için gecikmeli başlangıç

Alan Wake 2, 10 yılı aşkın bir bekleyişin ardından nihayet PS5, Xbox Series X|S ve PC platformlarına geliyor. Aslında, bu son dakika değişikliği öncesi, Ekim 2023'ün en büyük oyun çıkışlarından biri olarak planlanmıştı. Remedy Entertainment, oyuna daha fazla şans vermek amacıyla çıkış tarihini biraz değiştirmeye karar verdi. Başlangıçta, 17 Ekim 2023 olarak belirlenmişti, ancak bu tarih artık geçerli değil.

"AW2 ekibinden bir güncelleme: Alan Wake 2'nin çıkış tarihini 17 Ekim'den 27 Ekim 2023'e kaydırıyoruz. Ekim ayı oyun dünyası için oldukça yoğun bir ay olacak ve bu tarih değişikliğinin, herkesin favori oyunlarını daha iyi deneyimlemesine olanak tanıyacağını umuyoruz. Önümüzdeki hafta, herkesin sevdiği yazarın Karanlık Yer'de neler yapacağını göstermek için heyecanla bekliyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz!"

Bu hamlesiyle Remedy Entertainment, oyununun devasa oyun çıkışları arasında daha rahat bir konumda olmasını umuyor. Evet, Ekim ayında aşağıdaki oyunların piyasaya sürülmesi planlanıyor: 

  • Assassin's Creed Mirage
  • Forza Motorsport
  • Super Mario Bros Wonder
  • Lords of the Fallen
  • Detective Pikachu Returns
  • Metal Gear Solid Master Collection Vol.1
  • Marvel's Spider-Man 2

Bu, oyuncuların hem banka hesaplarını hem de uyku saatlerini sarsacak bir dizi olacak. Alan Wake 2'nin çıkış tarihi 27 Ekim 2023 olarak belirlendi ve önümüzdeki fragman için sabırsızlanıyoruz. Stüdyo ve Geoff Keighley, Gamescom 2023'ün Açılış Gecesi Canlı Yayını etkinliğinde yeni bir fragmanın yayınlanacağını açıkladı. Bu heyecan verici canlı etkinlik, 22 Ağustos Salı günü saat 20:00'de gerçekleşecek.


Kaynak: X (Twitter)

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent